Μάθε πως να Φλερταρεις εναν Αντρα και Αύξησε τις Πιθανότητες να τον Κερδίσεις!

Είσαι καιρό μόνη και σου έχει λείψει να ζήσεις μια ερωτική περιπέτεια. Έχεις ανάγκη να φλερτάρεις, ν’ ακούσεις και κανένα κοπλιμέντο, με λίγα λόγια να νιώσεις θηλυκό! Πως να φλερταρεις εναν αντρα; απλό, για να παίξεις το παιχνίδι του φλερτ, πρέπει να γνωρίζεις και τους κανόνες του! Πρώτον για να επιτύχεις τον στόχο σου και δεύτερον για να παραμείνει μια κυρία!

1. Βλέμμα: Πώς θα καταλάβει ο άνθρωπος ότι σου αρέσει; Κοίταξέ τον τόσο ώστε να μη γίνεις ενοχλητική. Αν δεις ότι ανταποκρίνεται, επιτρέπεται να του χαμογελάσεις. Πρόσεξε όμως: Αν η «σχέση» σας μένει μόνο στο κοίταγμα… καλύτερα να κοιτάξεις σε άλλη κατεύθυνση. Τι σόι κυνηγός είναι αν δεν σε πλησιάζει;

2. Προσέγγιση: Να ξέρεις ότι όπου και να είσαι, όσο μεγάλη κι αν είναι η παρέα σου, αν ενδιαφέρεται θα βρει τρόπο να σου μιλήσει. Αρκεί βέβαια να του δώσεις την ευκαιρία.

3. Σου ζήτησε το κινητό σου. Καλό σημάδι, αλλά μην ενθουσιάζεσαι! Διότι τώρα, μετά τον καληνυχτάκια έχει γίνει της μόδας και ο τηλεφωνάκιας! Επιτρέπεται να σε «τσιτσιρίσει» μέχρι τρία εικοσιτετράωρα. Αν μπει η τέταρτη μέρα και δεν έχει εμφανιστεί, καλύτερα να μην περιμένεις σημεία ζωής! Μην το πάρεις προσωπικά, είπαμε, είναι η νέα τάση της μόδας.

4. «Να του στείλω εγώ;»: Όχι, όχι και όχι! Εκείνος ζήτησε το κινητό σου, εκείνος οφείλει και να επικοινωνήσει την πρώτη φορά. Αν πάρεις τέτοια πρωτοβουλία, το πιο πιθανό είναι να σε περάσει για ξελιγωμένη. Επομένως, καλύτερα να δέσεις τα χέρια σου παρά να στείλεις μήνυμα και εννοείται ότι η ονομαστική εορτή δεν είναι αφορμή ούτε καλό καμουφλάζ.

5. Έχεις κάθε δικαίωμα να ζητάς αυτό που έχεις ανάγκη. Μπορεί αυτό να είναι σχέση, μπορεί να είναι απλώς σεξ. Δεν έχεις όμως κανένα δικαίωμα να εκμεταλλεύεσαι τον χρόνο και τα συναισθήματα του άλλου. Αν δεις ότι δεν σου βγαίνει μαζί του ή ότι θέλετε διαφορετικά πράγματα, εννοείται ότι οφείλεις να του το πεις. Δεν είναι ό,τι καλύτερο, αλλά η ειλικρίνειά σου θα εκτιμηθεί.

6. Αν αναρωτιέσαι τι ακριβώς θέλει απ’ τη ζωή σου, να ξέρεις ότι κανονικά θα έπρεπε να είσαι σίγουρη. Όπως έχουμε ξαναπεί, κάποια πράγματα σ’ αυτή τη ζωή είναι απόλυτα. Όταν κάποιος ενδιαφέρεται πραγματικά, δεν θα επιτρέψει να έχεις αμφιβολίες για τίποτα.

7. Στην περίπτωση που σου έχει σπάσει τα νεύρα: Αυτό μπορεί να γίνει διότι αργεί να σου απαντήσει στα μηνύματα, εξαφανίζεται για κάποιες μέρες και άλλα τέτοια… κομψά. Εν πάση περιπτώσει, ο τύπος σε παίζει κανονικά και φαίνεται. Ποτέ μα ποτέ μην αρχίσεις τις υστερίες. Με το που θα διαβάσει το μήνυμά σου όπου του ζητάς τα ρέστα, είναι ικανός να σου στείλει ένα ξερό «περαστικά» κι εσύ να γίνεις ακόμα χειρότερα. Αδιαφορεί μία; Αδιαφορείς εκατό. Κυρία. Όποιος θέλει, ακολουθεί. Όποιος δεν θέλει… καλή τύχη!