Pancaking| Η νέα Τάση στο Styling των Μαλλιών

View Gallery 10 Photos

Μια νεα ταση μαλλιων για το Styling. Η νέα τάση αφορά τις πλεξίδες που τόσο πολύ αγαπάμε, και ήρθε αυτή τη σεζόν (άνοιξη καλοκαίρι 2016) να ενταχθεί στα καθημερινά μας χτενίσματα…. Και δεν είναι άλλη από την τεχνική του pancaking. Μπορεί να το ακούς και να σου τρέχουν τα σάλια όμως δεν πρόκειται περί ορέξεως αλλά περί τέχνης μαλλιών και hairstyling.

Φυσικά, δεν είναι η πρώτη φορά που εμφανίζεται το pancaking ως hairstyling, αλλά αυτή τη σεζόν θα φορεθεί αρκετά, οι ντίβες του Hollywood είδη το έχουν φορέσει.pancaking hairstyles 2016 - νεα ταση μαλλιων-womanoclock

To pancaking λοιπόν είναι μια τεχνική που δίνει στις συνηθισμένες πλεξίδες ένα διαφορετικό ύφος, πιο αρχοντικό και κάνει τα μαλλιά σου να δείχνουν περισσότερα με όγκο (αυτό το τελευταίο είναι το καλύτερο!). Είναι περισσότερο messy hairstyle και όχι από αυτά που δεν πετάει τρίχα.

Μπορεί να δώσει πολλά διαφορετικά χτενίσματα, από τις συνηθισμένες πλεξούδες από την κορυφή του κεφαλιού έως και τυλιγμένες πλεξίδες γύρω από το κεφάλι.

Διαλέγεις την πλεξίδα που θέλεις, απλή, ανάποδη γαλλική ή ψαροκόκαλο, και αρχίζεις να τραβάς προς τα έξω τα είδη πλεγμένα μαλλιά ώστε να απλώσουν για να δείχνουν γεμάτα. Η διαφορά στην πλεξίδα του πριν και του μετά θα σε ενθουσιάσει και σίγουρα θα σε πείσει να το δοκιμάσεις!

Δες τη photo gallery και εδώ δες πως θα πετύχεις τις pancaking πλεξούδες