Μία Συγκεκριμένη Μουσική Αυξάνει την Καύση των Θερμίδων στο Σεξ

Μία Συγκεκριμένη Μουσική Αυξάνει την Καύση των Θερμίδων στο Σεξ

Υπάρχει Μουσική που αυξάνει την καύση θερμίδων κατά τη διάρκεια του σεξ; Κι όμως ναι!

Βασικά, δημιουργήθηκε από μια ομάδα μουσικών για λογαριασμό μεγάλης αλυσίδας φαρμακείων στη Βρετανία. Έμπνευση για τη σύνθεση της μουσικής αποτέλεσαν μελέτες που έδειξαν ότι το σεξ είναι ήπιας έντασης άσκηση και, όπως όλες οι ασκήσεις, είναι πιο αποδοτικό όταν γίνεται μετά μουσικής.

Για τη διάρκεια της συγκεκριμένης μουσικής, που είναι 22 λεπτά και 48 δευτερόλεπτα, έπαιξε ρόλο η ανάλυση των σεξουαλικών συνηθειών 2000 ζευγαριών, η οποία έδειξε ότι τόση είναι η μέση διάρκεια μιας σεξουαλικής επαφής, από το πρώτο φιλί έως τον οργασμό.

Το μουσικό θέμα σε αυτά τα 22 λεπτά και 48 δευτερόλεπτα, αρχίζει με «απαλή» εισαγωγή των 90 beats το λεπτό (bpm), συνεχίζει με τον σταθερό ρυθμό των 110 bpm και κορυφώνεται με ένα εκρηκτικό κρεσέντο με μπάσα, που έχει ρυθμό 130 bpm. Στη συνέχεια, γίνεται μία απότομη «πτώση» του ρυθμού στα 100 bpm που αντιστοιχεί στη χαλάρωση μετά τον οργασμό. – Η αλήθεια είναι πως και που το διαβάζεις, θυμίζει σεξ! 🙂

Σε αυτή τη δημιουργία δεν έλαβαν μέρος μόνο μουσικοί, αλλά και μια ομάδα χορογράφων ειδικών στη φυσική κατάσταση οι οποίοι “έντυσαν” ρυθμικά τις κινήσεις του σεξ για να εξασφαλιστεί η μέγιστη καύση θερμίδων και έτσι η καλύτερη «γυμναστική» στο κρεβάτι.

Προγενέστερη μελέτη έχει δείξει ότι οι άνδρες καίνε κατά μέσον όρο 4,2 θερμίδες/λεπτό όταν κάνουν σεξ (χωρίς μουσική) και οι γυναίκες 3,1 θερμίδες/λεπτό, ένα όφελος που το σεξ μετά μουσικής αναμένεται να πολλαπλασιάσει.