BEAUTY GREECE Άνοιξη 2016: Έκθεση Επαγγελματικών Προϊόντων Ομορφιάς

Beauty Greece Άνοιξη 2016

Η ώρα για το «Ομορφότερο Ραντεβού» πλησιάζει! Η 23η Διεθνής Έκθεση/Συνέδριο Επαγγελματικών Προϊόντων Ομορφιάς «BEAUTY GREECE – ΑΝΟΙΞΗ 2016» θα πραγματοποιηθεί στο «M.E.C. – ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ», από τις 7 έως και τις 9 Μαΐου 2016 και θα αποτελέσει, για ακόμα μία φορά, το Σημείο Συνάντησης για όσους δραστηριοποιούνται στον ευρύτερο κλάδο της Ομορφιάς, «…από την κορυφή μέχρι τα νύχια».

Με σήμα κατατεθέν, η «Ομορφιά μπορεί και θα τα καταφέρει…», η BEAUTY, θα αποτελέσει έναν αξιόλογο σύμμαχο των επαγγελματιών, στην προσπάθειά τους να βρουν τα απαραίτητα συστατικά, για την προσωπική τους «Συνταγή Επιτυχίας». Για τρεις ολόκληρες ημέρες, σε έναν χώρο 8.000 τ.μ., θα συναντήσουν πάνω από 175 εκθέτες, σημαντικές εταιρείες από την Ελλάδα και το εξωτερικό και περισσότερες από 500 φίρμες προϊόντων.

Η συνύπαρξη όλων των κλάδων Παροχής Υπηρεσιών Ομορφιάς (Αισθητική, Μακιγιάζ, Κομμωτική, Περιποίηση Άκρων κ.ο.κ.), δημιουργεί τις προδιαγραφές για την τέλεια ευκαιρία ενημέρωσης των επισκεπτών, που αναζητούν πληροφορίες για προϊόντα, θεραπείες, τάσεις, καινοτομίες και υπηρεσίες, ανάλογα με τον τομέα που δραστηριοποιούνται. Όπως πάντα, θα έχουν την πολύτιμη δυνατότητα να κάνουν έρευνα αγοράς, ανάμεσα σε μια τεράστια γκάμα προϊόντων και να πετύχουν συμφέρουσες συμφωνίες.

Στην Αίθουσα του Meeting Point, θα επικρατήσει και πάλι, μια ασύγκριτη μίξη πληροφοριών, συνεχούς επιμόρφωσης και καλλιτεχνικής έμπνευσης, καθώς καθημερινά θα διεξάγονται ενδιαφέρουσες ομιλίες και παρουσιάσεις, από τους πιο καταξιωμένους στο χώρο επαγγελματίες, που με προθυμία θα μοιραστούν με το κοινό την εμπειρία τους, αλλά και μυστικά του επαγγέλματός τους.

Επίσης, το Σάββατο 7 Μαΐου και τη Δευτέρα 9 Μαΐου θα διεξαχθούν, οι Πανελλήνιοι Διαγωνισμοί ΜΑΚΙΓΙΑΖ & NAIL DESIGN αντίστοιχα, στους οποίους θα παρακολουθήσουμε την προσπάθεια ταλαντούχων επαγγελματιών των κλάδων του Μακιγιάζ και της Ονυχοπλαστικής, να διαγωνίζονται για την πρώτη θέση, που θα τους δώσει το εισιτήριο για τους αντίστοιχους Διεθνείς Διαγωνισμούς, της BEAUTY στο Μόναχο!
Προσκαλούμε λοιπόν, για άλλη μία φορά, όλους τους επαγγελματίες του κλάδου, στο Σημαντικότερο Επαγγελματικό Ραντεβού, την «BEAUTY GREECE – ΑΝΟΙΞΗ 2016».
ΕΙΣΟΔΟΣ ΔΩΡΕΑΝ σε ΣYΝΕΔΡΙΟ & ΕΚΘΕΣΗ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ & ΜΟΝΟ
ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΜΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ
Θα επιτραπεί η είσοδος αποκλειστικά και μόνο, σε επαγγελματίες Αισθητικούς, Κομμωτές, Μακιγιέρ, ειδικούς Περιποίησης Άκρων, Ποδολόγους, επαγγελματίες Εναλλακτικών Θεραπειών, αλλά και Σπουδαστές & Εμπορικούς Αντιπροσώπους του κλάδου, οι οποίοι θα πρέπει ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ να έχουν μαζί τους ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥΣ ΚΑΡΤΑ ΕΙΣΟΔΟΥ. Οι Συνοδοί Απαγορεύονται!

Για Νέα Εγγραφή και έκδοση Κάρτας Εισόδου και προς αποφυγή καθυστερήσεων, μπορείτε να επισκεφθείτε το site μας, www.beautygreece.gr και να συμπληρώσετε τη φόρμα Προεγγραφής που υπάρχει στο κουμπί: Επισκέπτες.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να καλέσετε στο 2109010016.