15 Δροσερά Σχεδια στα Νυχια με Φρουτα για το Καλοκαίρι

Τι θα λέγατε να μεταφέρετε τα αγαπημένα σας φρούτα στα νύχια σας; Στις παρακάτω εικόνες θα δείτε 15 δροσερά σχεδια στα νυχια με φρουτα, να χρωματίζουν τα δάχτυλα σας.

Επιλέξτε από τα παρακάτω σχέδια το αγαπημένο σας φρούτο, ζωγραφίστε το στα νύχια σας και με αυτόν τον τρόπο θα έχετε μόνιμα την καλοκαιρινή αύρα να σας συνοδεύει. Αφήστε τα πιο δύσκολα σχέδια για τις επαγγελματίες nail designers, εκτυπώστε ένα από τα σχέδια και ζητήστε το!!

σχεδια νυχιων με φρουτα-womanoclock (3)σχεδια στα νυχια με φρουτα-womanoclock (5)σχεδια νυχιων με φρουτα-womanoclock (7)σχεδια νυχιων με φρουτα-womanoclock (6)σχεδια στα νυχια με φρουτα-womanoclock (4)σχεδια νυχιων με φρουτα-womanoclock (8)σχεδια στα νυχια με φρουτα-womanoclock (9)σχεδια στα νυχια με φρουτα-womanoclock (10)σχεδια στα νυχια με φρουτα-womanoclock (12)σχεδια νυχιων με φρουτα-womanoclock (14)σχεδια νυχιων με φρουτα-womanoclock (15)σχεδια νυχιων με φρουτα-womanoclock (13)

Δείτε ακόμα 7 ζουμερά φρούτα στα νύχια σαςσχεδια νυχιων με φρουτα-womanoclockσχεδια νυχιων με φρουτα-womanoclock (17)σχεδια στα νυχια με φρουτα-womanoclock (16)