Χρωματα για Γαμο: 7 Διαφορετικοί Συνδυασμοί του Τυρκουάζ

To τυρκουάζ είναι ένα δημοφιλές και από τα πιο αγαπημένα χρωματα για γαμο. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για γάμους όλες τις εποχές, ανάλογα με το χρώμα που το συνοδεύει Για παράδειγμα, αν προσθέσετε ροζ, γίνεται ένας δροσερός συνδυασμός για ένα καλοκαιρινό θέμα γάμου. Και όταν συνδυάζεται με κόκκινο μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε όλες τις εποχές. Ακόμα αναρωτιέστε πώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί κατά τους χειμερινούς μήνες? εύκολα, αρκεί να το συνοδεύσετε με τα κατάλληλα χειμερινά αξεσουάρ.

Δείτε 7 διαφορετικούς συνδυασμούς του τυρκουάζ για όλες τις εποχές.

Τυρκουάζ και κίτρινο χρώμα Γάμου
χρωματα για γαμο (3)

Το Κίτρινο με Τυρκουάζ μας δίνει ένα φωτεινό και ηλιόλουστο αποτέλεσμα για την άνοιξη και το καλοκαίρι.

Τυρκουάζ και κόκκινο χρώμα γάμουχρωματα για γαμο (4)

Το Τυρκουάζ με το κόκκινο ταιριάζει σε όλες τις εποχές. Προσθέστε τα κατάλληλα αξεσουάρ για να είστε βέβαιες ότι θα αποδώσετε σωστά οποιαδήποτε εποχή του χρόνου.

Τυρκουάζ και ροζ χρώματα Γάμουχρωματα για γαμο (5)

Τυρκουάζ και ροζ χρωματα για γαμο είναι ιδανικά για τους θερμούς μήνες. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα απαλό ροζ ή έντονο ροζ, ανάλογα με την εμφάνιση που προσπαθείτε να επιτύχετε.

Τυρκουάζ και Κοραλί Χρώματα Γάμουχρωματα για γαμο

Τυρκουάζ και κοραλί μπορεί να συνδυαστεί για την άνοιξη, το καλοκαίρι και το φθινόπωρο. Δεν είναι κάτι που βλέπεις μόνο το φθινόπωρο και μπορεί να αποτελέσει ένα μοναδικό συνδυασμό που πρέπει να λάβετε υπόψιν σας. Αυτόν τον συνδυασμό θα δείτε συχνά σε γάμους στη παραλία.

Τυρκουάζ και μοβ χρώματα του γάμουχρωματα για γαμο (7)

Τυρκουάζ και μοβ είναι ένας γλυκύτατος συνδυασμός που φαίνεται να ταιριάζει καλύτερα την άνοιξη και το καλοκαίρι. Αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε αυτά τα χρωματα για γαμο το φθινόπωρο ή το χειμώνα, απλά επιλέξτε αποχρώσεις που είναι λίγο πιο σκούρες.

Τυρκουάζ με Black & White Χρώματα Γάμουχρωματα για γαμο (2)

Αυτά τα χρώματα μπορούν να συνδυαστούν σε κάθε εποχή. Η προσθήκη του λευκού βοηθά να σπάσει η ένταση του μαύρου και του τυρκουάζ ώστε να δημιουργήσετε έναν τέλειο χρωματικό συνδυασμό.

Τυρκουάζ με πράσινο χρώμα Γάμουχρωματα για γαμο (6)

Το τιρκουάζ και το πράσινο είναι ένας δροσερός ​​συνδυασμός που είναι τέλειος για την άνοιξη και το καλοκαίρι . Είναι επίσης ένας καλός συνδυασμός για γάμους στη παραλία. Χρησιμοποιήστε ένα ζεστό πράσινο χρώμα, το πράσινο του μήλου η ένα έντονο πράσινο lime.

blog.exclusivelyweddings.com