Πράγματα που δεν θα σου Πει Ποτέ ένας Άντρας!

Νομίζεις ότι μόνο εμείς κρατάμε μυστικά από τους συντρόφους μας; Έχεις την εντύπωση ότι ο καλός σου είναι απόλυτα ειλικρινής μαζί σου; Διάβασε πιο κάτω τι δεν θα σου πει ποτέ ένας άντρας, όσο κι αν «χτυπιέται» ότι σου λέει πάντα την αλήθεια!

1. Πάντα υπάρχει μια συνάδελφός του που τον φλερτάρει παρ’ όλο που ξέρει ότι δεν είναι ελεύθερος. Εκείνος βέβαια μπορεί να σε διαβεβαιώνει ότι δεν συμβαίνει απολύτως τίποτα, αλλά το κάνει μόνο και μόνο για να μην ανοίγεις συνεχώς αυτή την κουβέντα. Να σου πούμε και το καλύτερο; Αυτός ανταποκρίνεται στο φλερτ και μάλιστα το ευχαριστιέται κιόλας! Όμως μην ανησυχείς (προς το παρόν)… το φλερτ είναι απαραίτητο, μας κάνει να νιώθουμε όμορφα με τον εαυτό μας κι ας ξέρουμε ότι δεν πρόκειται να προχωρήσει. Άλλωστε το ίδιο κάνεις κι εσύ!

2. Ναι, έχεις παχύνει. Μην περιμένεις να σου πει από μόνος του ότι τα μπουτάκια σου έχουν γίνει πιο τροφαντά! Είναι νομίζεις διατεθειμένος να ανοίγει κάθε τρεις και λίγο αυτή την κουβέντα; Μην τον ρωτάς λοιπόν και κάνε αυτό που πρέπει για να επιστρέψεις στα κιλά σου. Άλλωστε, κανείς δεν είναι πιο ειλικρινής από την ίδια σου την ζυγαριά.

3. Εννοείται ότι έχει κερατώσει κάποια σύντροφό του. Αλήθεια τώρα, πόσοι άνθρωποι νομίζεις ότι θα το έλεγαν αυτό στην σχέση τους; Εσύ δηλαδή γιατί δεν λες ποτέ την αλήθεια για το πόσους άντρες είχες πριν από αυτόν; Ε;

τι-δεν-θα-μαθεις-ποτε-1-womanoclock

4. Όχι, δεν έχει καμία όρεξη να φάει με τους γονείς σου. Μπορεί εσύ να χάρηκες όταν η μητέρα του σε κάλεσε για πρώτη φορά στο σπίτι της, μια και αυτό είναι ένα στοιχείο ότι η σχέση σας σοβαρεύει, αλλά πίστεψέ μας, όλο αυτό για τους άντρες εκτός από πολύ άβολο, είναι και πολύ βαρετό.

5. Αυτό που δεν καταλαβαίνει περισσότερο όταν βάφεσαι, είναι που κάνεις τα φρύδια σου τεράστια. Κι όμως, όποιον άντρα κι αν ρωτήσαμε, αυτό ήταν από τα πρώτα στη λίστα! Πέρα από το γεγονός ότι δεν του αρέσει το βαρύ μακιγιάζ, αυτό που δεν καταλαβαίνουν είναι γιατί θα πρέπει τα δικά σου φρύδια να μοιάζουν πιο μεγάλα από τα δικά του.

6. Φοράς πολύ άρωμα. Στους άνδρες αρέσει ένα άρωμα όταν πλησιάζουν μια γυναίκα σε απόσταση αναπνοής και όχι όταν τους μπαίνει στη μύτη πριν ακόμα εμφανιστείς μπροστά τους! Δύο «ψιτ» στον λαιμό, και είσαι μια χαρά!