Top 10 Color Trends: Χρώματα Μόδας Άνοιξη Καλοκαίρι 2016

Μέσα στα πολλά από τα χρωματα μοδας ανοιξη καλοκαιρι 2016, ξεχωρίζουν τα 10 και καλύτερα της σεζόν. Η φετινή παλέτα χρωμάτων των σχεδιαστών δεν αφήνει τις ήρεμες παστέλ αποχρώσεις που συμβαδίζουν με τη φύση, αλλά ταυτόχρονα με αυτές, προσφέρει αντιθέσεις με ζωντανά και ζωηρά χρώματα από τη φλόγα, τη θάλασσα και το πράσινο της φύσης.

#1 Rose Quartz

Αυτή η καταπραυντική και ήρεμη φύση των χρωμάτων της Άνοιξης του 2016 προέρχεται με πρώτο και κυριότερο το χρώμα του Rose Quartz. Ένα χρώμα με απαλό ήχο που αποπνέει συμπόνια και ψυχραιμία όπως οι γαλήνιες εικόνες της φύσης. Σαν ένα γαλήνιο ηλιοβασίλεμα ή ένα μπουμπούκι από λουλούδι το Rose Quartz μας υπενθυμίζει να εστιάσουμε στα όμορφα της φύσης που υπάρχουν τριγύρω μας κατά τη διάρκεια της Άνοιξης και του Καλοκαιριού.

rose-quartz-zrwmata-moda-anoixi-kalokairi-2016-womanoclock-1

#2 Peach Echo

Μια ανέκαθεν ανοιξιάτικη απόχρωση με φιλικές ιδιότητες, έρχεται στο προσκήνιο το 2016 δείχνοντας μας ότι οι σχεδιαστές και οι καταναλωτές αγαπούν αυτό το δροσερό χρώμα του Peach Echo. Μια απόχρωση από την οικογένεια του πορτοκαλιού, που προκαλεί ζεστασιά και αποπνέει προσβασιμότητα, είναι ικανό να ανατρέψει το χώρο της μόδας και του interior design για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2016.

χρωματα μοδας ανοιξη καλοκαιρι 2016
Lela Rose, BCBG MaxAzria, Cristian Siriano

#3 Serenity

Ελαφρύ και αέρινο όπως η έκταση του γαλάζιου καθαρού ουρανού, το χρώμα μόδας του 2016, το serenity, φέρνει ένα αίσθημα ανακούφισης σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς. Ιδανικό για τη μόδα και το Interior design, το χρώμα Serenity μας συνδέει φυσικά με την αίσθηση του χώρου.

χρωματα μοδας ανοιξη καλοκαιρι 2016
Cristian Dior, Carven, Celine

#4 Snorkel Blue

Αυτό το Snorkel Blue, από τα τοπ 10 χρώματα μόδας Άνοιξη Καλοκαίρι 2016, έχει το μπλε χρώμα του αναπνευστήρα. Ανήκει στην οικογένεια των Navy Blues αλλά έρχεται με μια πιο ευτυχισμένη και χαρούμενη νότα. Το όνομά του και μόνο, snorkel blue, υποδηλώνει χαλαρές διακοπές και ενθαρρύνει τη όρεξη για καλοκαιρινές αποδράσεις.

χρωματα μοδας ανοιξη καλοκαιρι 2016
Hermes, Michael Kors, Leanne Marshall

#5 Buttercap

Παρόλο που οι τάσεις των χρωμάτων μόδας του 2016 έχουν αυτή τη γαλήνη και ηρεμία των παστέλ, υπάρχουν και μερικές εξαιρέσεις στην παλέτα των σχεδιαστών, όπως το ζωηρό κίτρινο χρώμα του Buttercup. Το χρώμα της φύσης, της φωτεινής ευτυχίας και του ζεστού ήλιου έρχεται να μας υπενθυμίσει ότι το κίτρινο είναι και το χρώμα του χαμένου μας πλούτου.

χρωματα μοδας ανοιξη καλοκαιρι 2016
Christian Siriano, Giambattista Valli, Prabal Gurung

#6 Limpet Shell

Το Limpet Shell είναι ένα χρώμα σαφές και καθαρό. Υποδηλώνει σαφήνεια και φρεσκάδα ενώ προέρχεται από την οικογένεια των γαλαζοπράσινων aqua colors. Αν και πιο έντονο, τείνει και αυτό προς την ηρεμία των αγαπημένων παστέλς.

χρωματα μοδας ανοιξη καλοκαιρι 2016
Christian Siriano, Alexis Mabille, Oscar-de-la-Renta

#7 Lilac Gray

Ιδανικό χρώμα για τη μόδα, το σπίτι και το interior design, αυτό το χρώμα του Lilac Gray αντικαθιστά ευχάριστα τους ουδέτερους τόνους του Γκρι. Διαθέτει μια ξεχωριστή απόχρωση μεταξύ του μοβ και του γκρι και μας υπενθυμίζει την ανάγκη της μόδας για ουδετερότητα.

χρωματα μοδας ανοιξη καλοκαιρι 2016
Rebecca Minkoff, Giorgio Armani, Elie Saab

#8 Fiesta

Η υψηλή ενέργεια του Fiesta προαναγγέλλει τον ενθουσιασμό ενθαρρύνοντας το ελεύθερο πνεύμα και την εξερεύνηση του αγνώστου. ένα χρώμα ισχυρό, δυναμικό και φλογερό με βάση το κόκκινο και το κίτρινο που έρχεται σε αντίθεση με την ήρεμη και παστέλ παλέτα χρωμάτων μόδας Άνοιξη Καλοκαίρι 2016.

χρωματα μοδας ανοιξη καλοκαιρι 2016
Prabal Gurung, Alexis Mabille, Ralph Lauren

#9 Iced Coffee

Το χρώμα του παγωμένου καφέ, όπως είδαμε και για το Lilac gray, ήρθε για να ανανεώσει το σταθερό και ουδέτερο καφέ. Με φυσικά γήινα χρώματα που μας μεταφέρουν σε άλλες εποχές, η απαλότητα και η λεπτότητα των Iced Coffee δημιουργεί μια σταθερή βάση σε συνδυασμό με την υπόλοιπη παλέτα της φετινής σεζόν. Ιδανικό χρώμα για το σπίτι, το interior και τη μόδα.

χρωματα μοδας ανοιξη καλοκαιρι 2016
Roberto Cavalli, Roberto Cavalli, Trussardi

#10 Flash Green

Το χρώμα του Flash Green σε προκαλεί να εξερευνήσεις τη φύση για να βρεις αυτή τη ζωντανή και λαμπρή απόχρωση. Ένα χρώμα που εμπνέει τους σχεδιαστές για υπέροχα outfits που αντιπροσωπεύουν την επίμονη επιρροή της φύσης, ακόμη και σε αστικά περιβάλλοντα. Αυτό το χρώμα συνδυάζεται τέλεια με τα χρώματα της υπόλοιπης παλέτας χρωμάτων του 2016, με τα Serenity, Snorkel Bleu, Iced Coffee και Limpet Shell.

χρωματα μοδας ανοιξη καλοκαιρι 2016
Giambattista Valli, Holly Fulton, Emilio Pucci