Τι Δεν Πρόκειται να Παραδεχτεί Ποτέ Ένας Άντρας και Συγκεκριμένα ο Δικός σου!

Όσο καλά κι αν τον ξέρεις, όσες φορές κι αν ορκίζεται ότι λέει την αλήθεια, υπάρχουν ένα – δυό πράγματα που δεν θα παραδεχτεί ποτέ ότι κάνει.
Είτε για να φανεί πιο σκληρός από σένα, περισσότερο αυτάρκης απ’ όσο νομίζεις ακόμη και λίγο πιο τσιμπημένος απ’ όσο εσύ θέλεις να πιστεύεις. Αυτό το τελευταίο είναι κάπως αποκαρδιωτικό, αλλά ας πούμε ότι ισχύει μόνο για τον πρώτο καιρό μιας γνωριμίας…

1. Ασφαλώς και προτιμά να δει τον αγώνα με τους φίλους του, παρά να χουχουλιάσει για άλλη μια φορά στον καναπέ μαζί σου. Όχι ότι δεν σε θέλει, όμως η αντρική παρέα έχει άλλη χάρη όπως και η γυναικεία. Γι’ αυτό μην κάνεις ποτέ το λάθος να εξαφανιστείς από τις φίλες σου και σε καμία περίπτωση αυτό δεν είναι επιχείρημα για να του δείξεις πόσα έχεις κάνει για εκείνον.

2. Εννοείται ότι δεν μπορεί να φροντίσει μόνος του τον εαυτό του. Ακόμη κι αν μένει χωριστά από τους γονείς του, δεν υπάρχει περίπτωση να σιδερώνει μόνος του τα πουκάμισά του. Το πιο πιθανό είναι να βάζει το χεράκι της η μανούλα του. Όσο ανεξάρτητος κι αν προσπαθεί να φανεί στα μάτια σου, πίστεψέ μας, δεν είναι. Θα το διαπιστώσεις κι εσύ αν αποφασίσετε να μείνετε μαζί..

3. Όλοι μα όλοι οι άνδρες, παραδέχονται (στους φίλους τους) ότι όταν πρωτογνωρίζουν μια κοπέλα το πρώτο πράγμα που τους περνάει από το μυαλό είναι το σεξ. Ας σου στέλνει λουλούδια κι ας το παίζει όσο ρομαντικός θέλει. Δεν σε ερωτεύτηκε από τις πρώτες δύο εβδομάδες. Ξεκάθαρα.

4. Η παρέα του δεν είναι τόσο σοβαρή όσο νομίζεις. Μπορεί εσύ να τους βλέπεις μετρημένους, με τα πουκαμισάκια τους και τις ωραίες συζητήσεις που κάνετε όταν είστε όλοι μαζί, η αλήθεια όμως είναι ότι όταν μένουν μόνοι τους, γίνονται κανίβαλοι! Τα θέματα που συζητούν είναι για σεξ, μπάλα και παλιές ερωτικές ιστορίες από τις οποίες αρκετές δεν είναι αληθινές!

5. Δεν είναι τόσο φεμινιστής όσο θέλει να δείχνει… Στην πραγματικότητα, αυτό που πραγματικά πιστεύει, είναι ότι η γυναίκα πρέπει να δουλεύει λιγότερες ώρες από τον άντρα, να παίρνει λιγότερα λεφτά, να κάνει πίσω την καριέρα της για να μεγαλώσει το παιδί της και εννοείται να κάνει ΟΛΕΣ τις δουλειές του σπιτιού.

6. Ζηλεύει μέχρι εκεί που δεν φαντάζεσαι. Μπορεί να δείχνει άνετος όταν βγαίνεις για ποτό με τις φίλες σου φορώντας sexy ρούχα, αλλά δεν είναι.

7. Την ίδια ώρα που σε ζηλεύει σαν τρελός, ο ίδιος δεν έχει κανένα πρόβλημα να φλερτάρει με το καινούριο κορίτσι του γραφείου ή με την σερβιτόρα στο μπαρ και μάλιστα χωρίς καμία τύψη.