Πως να Φορεσω το Κοκκινο Παντελονι – Χρωματικοί Συνδυασμοί

Αφήσαμε πίσω μας τον χειμώνα και πριν λίγες μέρες καλωσορίσαμε την άνοιξη. Με νέα διάθεση και όρεξη για αλλαγές, η άνοιξη επηρεάζει πρώτα απ’όλα το ντύσιμό μας. Τα χρωματιστά παντελόνια είναι must-have για την άνοιξη και ήδη έχουν πάρει την θέση των σκούρων στη ντουλάπα μας.

Τα παντελόνια με χρώμα ειλικρινά δεν ήταν ποτέ από τα πρώτα στη λίστα μου, αλλά πλέον δεν βλέπω την ώρα να τρέξω και να αγοράσω ένα παντελόνι με έντονο χρώμα όπως το κόκκινο, που είναι ιδιαίτερα κολακευτικό. Σκοπός του σημερινού άρθρου είναι το πως να φορεσω το κοκκινο παντελονι. Το κόκκινο, είναι ένα πολύ έντονο χρώμα και όταν πρόκειται για ρούχο, θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικές με τι να το φορέσουμε, για να μην ξεφύγουμε και αγγίξουμε τα όρια του κιτς. Δείτε με ποια ρούχα και με ποια χρώματα μπορώ να φορέσω το κόκκινο παντελόνι, καθώς και αξεσουάρ που μπορώ να συνδυάσω.

πωσ να φορεσω το κοκκινο παντελονι-womanoclock

Τα πιο ασφαλή χρώματα σε μπλουζάκι, τοπάκι ή πουκάμισο για να φορεσω το κοκκινο παντελονι μου, είναι τα εξής: το μπεζ, γκρι, λευκό, μαύρο ή ασπρόμαυρο.  Το ίδιο ισχύει και για το σακάκι η το πανωφόρι. Για τα παπούτσια επίλεξε χρώματα όπως  μπεζ, κόκκινα μαύρα, καφέ camel. Πέρα από αυτές που είναι οι βασικές επιλογές, έχετε και άλλες…για δείτε!

Με μπλε electric T-shirt η με τζιν πουκάμισο

πωσ να φορεσω το κοκκινο παντελονι-womanoclock.gr

Με χρώμα Magenta (ροζ που μοβίζει)

πως να φορεσω το κοκκινο παντελονι-1-womanoclock

Με Μπεζ χρώμα και leopard prints

ππως να φορεσω το κοκκινο παντελονι-2-womanoclock

πως-να-φορεσεις-κοκκινο-τζην-παντελονι-3-womanoclock

Με ασπρόμαυρο και ρίγες

πως-να-φορεσεις-κοκκινο-τζην-παντελονι-5-womanoclock

πως-να-φορεσεις-κοκκινο-τζην-παντελονι-6-womanoclock