Καπέλα Παναμά για Στυλ και Άποψη: Πως να τα Φορέσεις το Καλοκαίρι

Πολλές γυναίκες αγαπούν τα αξεσουάρ, τα κοσμήματα, τα γυαλιά ηλίου και φυσικά τα καπέλα. Τα καπελα Παναμα δείχνουν να είναι αρεστά στις γυναίκες και να είναι από τις πρώτες μας αγορές την καλοκαιρινή περίοδο. . Ένα καπέλο Panama μπορεί να φορεθεί άνετα το καλοκαίρι για πολλούς λόγους. Είναι κομψό, προστατεύει από τον ήλιο,  χαρίζει στυλ, ενδείκνυται για τα casual outfits σας και επίσης μπορείτε να βρείτε μεγάλη ποικιλία σε μεγέθη και χρώματα.

Για την Ιστορία:

Τα πρώτα καπελα Παναμα ήταν φτιαγμένα από ψάθα για να αερίζεται το κεφάλι, με το γείσο να σκιάζει το πρόσωπο και μία κορδέλα γύρω τους να τα στολίζει. Πλέον τα καπελα Παναμα θα τα δούμε φτιαγμένα και από άλλα ελαφριά, ανοιχτόχρωμα υφάσματα, όπως το λινό και το μετάξι.
Η ιστορία λέει πως το καπέλο αυτό πήρε το όνομα Panama, όταν Ρούσβελτ επισκέφθηκε την κατασκευή της διώρυγας του Παναμά, και φωτογραφήθηκε φορώντας αυτό το καπέλο. Έκτοτε το καπέλο ονομάστηκε Παναμά και έγινε γνωστό πολύ γρήγορα.

Δείτε παρακάτω πως ένα καπέλο Panama μπορεί να συνδυαστεί  σχεδόν με όλα σας τα outfits.  Δοκιμάστε να το φορέσετε με ένα beachwear outfit, streetstyle, bohemian, chic, preppy style και πολλά άλλα looks. 

καπελα-καλοκαιρι-womanoclock καπελα-καλοκαιρι-womanoclock-1 καπελα-καλοκαιρι-womanoclock-2 καπελα-καλοκαιρι-womanoclock-3 καπελα-καλοκαιρι-womanoclock-4 καπελα-καλοκαιρι-womanoclock-5 καπελα-καλοκαιρι-womanoclock-6