Μαλλια Καλοκαιρι 2016 – Οι Top Τάσεις στα Κουρέματα Χρώματα και Χτενίσματα

Σας παρουσιάζουμε τις τελευταίες τάσεις στα μαλλια καλοκαιρι 2016, όπως ξεχώρισαν στις πασαρέλες για τα καλοκαιρινά κουρέματα μαλλιών 2016, τα χρώματα και τα χτενίσματα (για περισσότερα χτενίσματα πατήστε εδώ).

Οι μόδα θέλει τα κουρέματα 2016 περισσότερο ανδρικά παρά γυναικεία. Πολύ κοντές ασύμετρες αφέλειες που αφαιρούν θηλυκότητα αλλά προσθέτουν στυλ και ανδρικά κουρέματα σχεδόν με την “ψιλή” πρότειναν ως τάση οι Gucci, Versace, Louis Vuitton, Lanvin και Christopher Kane.

Κοντές Αφέλειες

μαλλια-καλοκαιρι-2016-1-womanoclock

Στρατιωτικό Κούρεμα ( Military)

μαλλια-καλοκαιρι-2016--womanoclock

Παστέλ χρώματα μαλλιών

μαλλια-καλοκαιρι-2016-3-womanoclock

Τα παστέλ χρώματα στα μαλλιά έχουν και φέτος την τιμητική τους, μόνο που δεν περιορίζονται σε μία μόνο απόχρωση. Τα παστέλ ροζ μαλλιά γίνονται ακόμα πιο funky με έντονες πορτοκαλί ανταύγειες και αντίστροφα.

Χρώμα της άμμου (Sandstone)

μαλλια-καλοκαιρι-2016-5-womanoclock

Τα ξανθά μαλλια καλοκαιρι 2016 υιοθετούν το ζεστό χρυσό-μπεζ χρώμα της άμμου. Φυσικά αυτή είναι μία από τις δημοφιλέστερες τάσεις στα ξανθα χρώματα του καλοκαιριού, δείτε επίσης…

ΞΑΝΘΑ ΜΑΛΛΙΑ 2016: Top Αποχρώσεις του Καλοκαιριού

Πίσω απ’τα αυτιά

μαλλια-καλοκαιρι-2016-4-womanoclock

Μακριά ή μεσαίου μήκους μαλλιά που μπαίνουν πίσω από το αυτιά και ανοίγουν το πρόσωπο, παρουσίασαν οι Black Gold, Narciso Rodriguez και Prabal Gurung. Με τις διάσημες του Hollywood, Jennifer Lopez και Kim Kardashian να λανσάρουν με επιτυχία σε κάθε τους εμφάνιση αυτό το χτένισμα. Ακολουθούν οι επόμενες τάσεις στα μαλλια καλοκαιρι 2016, που είναι οι χαμηλές αλογοουρές και οι εκκεντρικές σχεδόν οριζόντιες φράντζες, που ξεκινούν από την μία πλευρά του προσώπου και καλύπτουν όλο το μέτωπο.

Οριζόντια Φράντζα

μαλλια-καλοκαιρι-2016-2-womanoclock

Χαμηλή αλογοουρά

μαλλια-ανοιξη-καλοκαιρι-2016-11-womanoclock