Έδεσε το Γάϊδαρό του; Tips Ομορφιάς για να μη σε Βαρεθεί Ποτέ!

Το να είσαι πάντα στην τρίχα είναι ωραίο μεν αλλά την ίδια ώρα μπορεί να γίνει πολύ κουραστικό. Λογικό είναι να μην έχεις την ίδια όρεξη για beaute, ειδικά όταν έχεις κι άλλα πράγματα στο κεφάλι σου εκτός από την εμφάνισή σου! Αλλά πως θα γίνει να μη σε βαρεθεί αν και συ η ίδια βαριέσαι πολλές φορές να περιποιηθείς τον ίδιο σου τον εαυτό.

Όμως, υπάρχουν κάποια σημεία – κλειδιά που αν τους δώσεις έμφαση, θα είσαι πάντα φρέσκια ακόμη κι αν εμφανιστεί ξαφνικά μπροστά σου χωρίς προειδοποίηση!

1. Μη βαριέσαι να κάνεις μπάνιο. Ειδικά τώρα που είναι χειμώνας, είναι μεγάλη απόφαση να γδυθείς και να μπεις στη μπανιέρα! Όμως όταν τα μαλλιά σου είναι πάντα φρεσκολουσμένα και το δέρμα σου μοσχομυρίζει, μπορείς να είσαι διαθέσιμη ανά πάσα στιγμή!

2. Απολέπιση προσώπου: Συνδύασε το μπάνιο σου με το peeling. Έτσι θα γλυτώνεις χρόνο και το δέρμα σου θα είναι πάντα φρέσκο και χωρίς στοιβαγμένα νεκρά κύτταρα που κάνουν την όψη του θαμπή!

3. Περιποιημένα άκρα: Δεν υπάρχει πιο άσχημο θέαμα από ξεφλουδισμένο μανό και φαγωμένα πετσάκια. Διάλεξε μια μέρα της εβδομάδας για την περιποίηση των άκρων σου κι έτσι δεν θα τρέχεις την τελευταία στιγμή! Επίσης, αν έχεις την τάση να δαγκώνεις τα πετσάκια σου, να έχεις στην τσάντα σου μια κρέμα για τα χέρια. Την ώρα που θέλεις να μπεις στον πειρασμό, άπλωσε μια μικρή ποσότητα κρέμας. Έτσι το μανικιούρ σου θα διαρκέσει περισσότερο και τα νυχάκια σου θα είναι πανέμορφα.

Επαγγελματικό Μανικιούρ στο Σπίτι

4. Μακιγιάζ: Δεν χρειάζονται πολλά. Αν τα φρύδια σου είναι περιποιημένα και απλώσεις λίγο ρουζ, θα φαίνεσαι πάντα περιποιημένη. Κι επειδή αυτό δεν θα σου πάρει πάνω από ένα λεπτό, με λίγο concealer κι ένα απαλό κραγιόν, θα είσαι έτοιμη!