Παντρεύεσαι; Συμβουλές για να Αποφύγεις τους Καυγάδες Πριν το Γάμο!

Οι τσακωμοι πριν το γαμο είναι συνηθισμένο φαινόμενο, αφού δεν γίνεται να μην αγχωθείς και να μην εκνευριστείς… γάμος είναι αυτός! Κι όμως, με τον σωστό συντονισμό, όλα θα πάνε ρολόι…

1. Αν είναι γάμος της τελευταίας στιγμής αλλά ακόμη κι αν δεν είναι, μην περιμένεις να γίνουν όλα τέλεια και ιδανικά... Επομένως πάρ’το απόφαση, ευχαριστήσου το και προτίμησε να το δεις σαν ένα μεγάλο πάρτι παρά σαν κάτι πολύ επίσημο. Διότι διαφορετικά θα αγχωθείς ακόμη περισσότερο και στο τέλος δε θα θέλεις ούτε να τη θυμάσαι εκείνη την ημέρα όπως και το διάστημα που προηγήθηκε!

2. Δεν γίνεται να περάσουν όλα από τα χέρια σου. Ασχολήσου στην αρχή με τα πιο «βαριά» όπως είναι ο προϋπολογισμός, το νυφικό και τα χαρτιά φυσικά, για να ξεμπερδεύεις. Από εκεί και πέρα, μοίρασε τις αρμοδιότητες με τον καλό σου, για να μη μπλέκονται όλοι μες τα πόδια σου και εκνευρίζεσαι.

τσακωμοι-πριν-το-γαμο-1-womanoclock

3. Καλεσμένοι: Είναι ο πλέον κλασικός λόγος για να τσακωθείς. Για να βγάλεις αυτή τη σκοτούρα απ’ το κεφάλι σου, πείτε στους γονείς σας τον συνολικό αριθμό των καλεσμένων που θέλετε στον γάμο σας και στη συνέχεια το περιθώριο που έχουν για τους δικούς τους φίλους και συγγενείς. Για παράδειγμα, αν θέλετε να καλέσετε μέχρι 150 άτομα και οι φίλοι σας είναι 50 στο σύνολο, έχει περιθώριο η κάθε οικογένεια να καλέσει άλλους τόσους.

4. Μην δίνεις σημασία σε μικρές λεπτομέρειες. Το θέμα είναι να περάσεις καλά εκείνη την ημέρα αλλά και να χαρείς όλη την προετοιμασία! Γιαυτό κάνε τα στραβά μάτια και να είσαι σίγουρη θα σου βγει σε καλό.