Παντρεύεσαι; Κανόνες για να Λάμπεις τη Μεγάλη Μέρα!

Δεν υπάρχει νύφη που να μην αγωνιά για την ημέρα του γάμου της! Αλλά μην ανησυχείς… όλα θα πάνε καλά διότι έτσι είναι σχεδιασμένα. Πέτα λοιπόν το άγχος από το παράθυρο και επικεντρώσου στην εμφάνιση και την ηρεμία σου. Αυτή η μέρα είναι δική σου και οφείλεις να λάμπεις από ευτυχία και ομορφιά!

Βεβαίως, υπάρχουν οι κανόνες για την τελευταία στιγμή αλλά κι εκείνοι που χρειάζονται αρκετό χρόνο. Ακολούθησέ τους έναν προς έναν και δεν θα χάσεις!

1. Το βράδυ πριν τον γάμο, είναι λογικό να έχεις υπερένταση. Γέμισε τη μπανιέρα μέχρι επάνω και ρίξε στο νερό άλατα και έλαια με μυρωδιές που σε χαλαρώνουν. Εμείς προτείνουμε λεβάντα και ένα εσπεριδοειδές, όπως είναι το λεμόνι, το πορτοκάλι ή το περγαμόντο. Βυθίσου στο ζεστό και μείνε τουλάχιστον 20 λεπτά, στηρίζοντας το κεφάλι σου σε μια πετσέτα ώστε να είσαι απόλυτα χαλαρή.

ομορφη-νυφη-womanoclock-1

2. Μετά το χαλαρωτικό μπάνιο, κάνε οπωσδήποτε μάσκα σε πρόσωπο και μάτια. Για την ευαίσθητη περιοχή των ματιών προτείνουμε κομπρέσες με φακελάκια τσαγιού τα οποία προηγουμένως θα έχεις βυθίσει σε ζεστό νερό. Όσο για το πρόσωπο, εδώ θα βρεις υπέροχες σπιτικές συνταγές με απολύτως φυσικά προϊόντα.

3. Πριν κοιμηθείς, δοκίμασε να πιείς χαμομήλι. Θα σε βοηθήσει να κοιμηθείς ακόμη πιο εύκολα. Σε περίπτωση που είσαι υπερβολικά αγχωμένη, δεν χάνεις τίποτα να απολαύσεις ένα ζεστό αφέψημα βαλεριάνας.

4. Εννοείται ότι δεν περιμένεις την τελευταία μέρα για την αποτρίχωση. Φρόντισε να επισκεφθείς την αισθητικό σου τουλάχιστον μία εβδομάδα πριν από τον γάμο ώστε να έχει υποχωρήσει εντελώς ο οποιοσδήποτε ερεθισμός. Ειδικά για τα φρύδια και το μουστάκι, καλό είναι να μην επιχειρήσεις να τα κάνεις μόνη σου. Αφέσου στα χέρια των ειδικών για να έχεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

5. Βελτίωσε όσο μπορείς τη διατροφή σου! Αυτό όπως καταλαβαίνεις, δεν μπορεί να δείξει τα αποτελέσματά του μερικές ημέρες πριν από την τελετή… Ξεκίνα όσο πιο νωρίς γίνεται να καταναλώνεις φρούτα, λαχανικά, ψάρι και πολύ λίγο κόκκινο κρέας. Θα δεις ότι το δέρμα σου θα λάμπει από υγεία ενώ θα βελτιώσεις κατά πολύ τη σιλουέτα σου! Αν συνδυάσεις την σωστή διατροφή με μερικές ώρες άσκησης την εβδομάδα, θα δεις πολύ μεγάλη διαφορά!

Η ώρα η καλή!