Γυναικεια Γυαλια Ηλιου 2016- Τι θα Φορεθεί Φέτος το Καλοκαίρι

Αν δεν έχετε βρει ακόμα γυναικεια γυαλια ηλιου 2016, μπορείτε να ρίξετε μια ματιά για το τι φορέθηκε στις πασαρέλες, ποια γυναικεια γυαλια ηλιου 2016 κατάφεραν να ξεχωρίσουν και ποια είναι για το φετινό καλοκαίρι fashion statement.

Τα γυαλιά ηλίου εκτός από ένα αναγκαίο αξεσουάρ για την προστασία από τον ήλιο, πλέον είναι ένα βασικό αξεσουάρ για την εμφάνισή μας. Οι περισσότερες από μας τις γυναίκες, θέλουμε κάθε χρόνο ένα νέο ζευγάρι γυαλιά ηλίου για να ανανεώνουμε το καλοκαιρινό μας στυλ μας.
Όλα τα γυναικεια γυαλια ηλιου 2016 που παρουσίασαν οι σχεδιαστές στο Fashion week έχουν αυτό το “κάτι” διαφορετικό που λέμε, για τον λόγο ότι μπορεί ένας σκελετός να συνδυάζει διαφορετικά στυλ σε ένα. Όπως για παράδειγμα ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου μπορεί να είναι ρετρό και παράλληλα φουτουριστικά, pop και ταυτόχρονα chic.

Στις παρακάτω φώτος, μπορείτε να βρείτε τα γυαλιά της αρεσκείας σας αλλά ελαφρώς διαφορετικά. Ακανόνιστα και παιχνιδιάρικα σχήματα, oversized ή μίνι σκελετοί, πολύχρωμοι ή ομπρε φακοί και μικρές λεπτομέρειες τσαχπινιάς και στυλ, που τελικά θα κάνουν τη διαφορά και θα δώσουν μία εντελώς διαφορετική εικόνα στην εμφάνισή σας, ενώ παράλληλα θα είστε in fashion.

Δες ακόμα :

Οι 7 Top Τάσεις στα Γυαλιά Ηλίου 2016 Καλοκαίρι

Urban Owl: Τα Γυαλιά Ηλίου που Αγάπησα.. με την Πρώτη Ματιά

γυναικεια-γυαλια-ηλιου-2016-1-womanoclock γυναικεια-γυαλια-ηλιου-2016-2-womanoclock γυναικεια-γυαλια-ηλιου-2016-3-womanoclock γυναικεια-γυαλια-ηλιου-2016-4-womanoclock γυναικεια-γυαλια-ηλιου-2016-5-womanoclock γυναικεια-γυαλια-ηλιου-2016-6-womanoclock γυναικεια-γυαλια-ηλιου-2016-7-womanoclock γυναικεια-γυαλια-ηλιου-2016-8-womanoclock γυναικεια-γυαλια-ηλιου-2016-9-womanoclock γυναικεια-γυαλια-ηλιου-2016-womanoclock