Αυτά είναι τα σημάδια για να Καταλάβεις ότι σε ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ένας Συνάδελφός σου!

σημαδια-οτι-σε-γουσταρει-ενας-αντρας-απο-τη-δουλεια

Οι γυναίκες έχουμε μια εμμονή – ίσως και για καλό, αλλά έτσι θα τρελαθούμε – να προσπαθούμε να διαβάζουμε τα σημάδια πριν αποφασίσουμε να προχωρήσουμε με έναν άνδρα. Πολλές φορές όμως και για διάφορους λόγους, είτε δε διαβάζουμε σωστά τα σημάδια, είτε θέλουμε να τα δούμε με τον τρόπο που μας βολεύει ή από την πολλή ανάλυση τελικά, τα σημάδια μας δίνουν μπερδεμένα μηνύματα.

Με αφορμή λοιπόν μια καλή μου φίλη που είχε μπερδευτεί σχετικά με τα σημάδια που εκλάμβανε από τον τύπο που ήθελε να βγει μαζί του, βρήκαμε την ευκαιρία για αυτό το άρθρο. Η συζήτηση βέβαια, κράτησε 3 ώρες με καφέ και στο τέλος μπύρα, αλλά τα σημάδια δε λένε ποτέ ψέματα όπως και απεδείχθη….

Έτσι για την ιστορία, το πλέον ζευγάρι, βρισκόταν στον ίδιο εργασιακό χώρο. Το κορίτσι μας, δε μπορούσε να καταλάβει αν τα μηνύματα που λαμβάνει είναι επειδή τη γουστάρει ή επειδή έτσι είναι η προσωπικότητά του ή επειδή κρατάει τους τύπους λόγο εργασιακού περιβάλλοντος. Μάλιστα, στη συζήτηση αναφέρει: “είναι ευχάριστος και δοτικός μαζί μου, αλλά μάλλον και με τους άλλους γιατί όλοι στην εταιρία τον συμπαθούν. Με φλερτάρει αλλά δεν μπορώ να καταλάβω αν με γουστάρει ή απλά είναι το στυλ του έτσι!”

Διαβάστε ακόμα: Σε θέλει!! 20 Σημάδια για να το καταλάβεις!

σημαδια οτι σε γουσταρει ενας αντρας απο τη δουλεια
Αν λοιπόν κι εσείς εργάζεστε μαζί με αυτόν που κάνει την καρδιά σας να χτυπάει και πέσατε στην ίδια παγίδα των μπερδεμένων μηνυμάτων, εδώ θα βρείτε τα:

11 σημαδια οτι σε ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ενας αντρας

  • Βρίσκει συνεχώς δικαιολογίες και αφορμές για να σου μιλήσει
  • Όταν σου μιλάει σε πλησιάζει περισσότερο από ότι οι άλλοι
  • Ο τόνος και η χροιά της φωνής του αλλάζουν όταν μιλάει μαζί σου
  • Προσπαθεί με κάθε τρόπο να σε εντυπωσιάσει έστω και με μικρά πράγματα
  • Σου κάνει σεμνά κοπλιμεντα τύπου: τι ομορφη που εισαι σημερα, τι διαφορετικό έχεις πάνω σου, και πολλές φορές μπορεί να αναγνωρίσει ένα καινούριο σου ρούχο (δε θα σου πει ότι είναι καινούριο αλλά θα αναφερθεί σε αυτό με κάποιο κομπλιμέντο πχ αυτή μπλούζα φωτίζει το πρόσωπό σου!)
  • Ξέρει το πρόγραμμα και τις συνήθειές σου γιατί φρόντισε να τα μάθει
  • Τον βρίσκεις συνεχώς μπροστά σου ακόμη και εκτός δουλειάς
  • Ξέρει τον τρόπο για να σε κάνει να γελάς
  • Νιώθεις συνέχεια ότι σε παρακολουθεί καλοπροαίρετα- δεν παίρνει τα μάτια του από πάνω σου όταν βρίσκεστε στον ίδιο χώρο
  • Αν σε πετύχει στην καφετέρια θα καθίσει μαζί σου αγνοώντας τους φίλους του
  • Θα σου ζητήσει να βγείτε οι 2 σας

Να θυμάσαι: δε χρειάζεται να αναγνωρίσεις όλα τα παραπάνω σημάδια για να καταλάβεις ότι σε γουστάρει ένας άντρας. Αρκεί το 50% αυτών, γιατί πάντα παίζει ρόλο o χώρος που συναντιέστε και φυσικά, ο χαρακτήρας του, αν είναι ντροπαλός ή έχει αυξημένη αυτοπεποίθηση κτλ