Πάθος: Η Σπίθα που Αναζωπυρώνει τον Έρωτα

Καλά τα καρδιοχτύπια, ακόμη πιο ωραίο το παθος στη σχεση, αλλά τι γίνονται όλα αυτά όταν περάσει ο καιρός; Προφανώς και με τα χρόνια η επαφή με τον σύντροφό μας φτάνει σε ένα άλλο επίπεδο. Όταν η σχέση μπει σε μια ρουτίνα όπως γίνεται με τη συγκατοίκηση και τον γάμο, το πάθος δίνει τη θέση του στην αγάπη. Από την άλλη πλευρά όμως, η τριβή της καθημερινότητας συμβάλλει στην απομυθοποίηση και των δύο πλευρών. Κάπως έτσι, χάνεται σιγά σιγά η μαγεία.

Παρ’ όλα αυτά πάντα υπάρχουν τρόποι ώστε να αναζωπυρωθεί το παθος στη σχεση! Να ξεκαθαρίσουμε βέβαια ότι αυτό χρειάζεται προσπάθεια και από τους δυο σας…

1. Φρόντιζε τον εαυτό σου: Δεν το συζητάμε ότι ειδικά με την συγκατοίκηση θα δείτε ο ένας τον άλλον στο κακό του το χάλι… Είναι όμως ανάγκη αυτό να συμβαίνει καθημερινά; Φρόντισε να μην είσαι συνεχώς με τις πιτζάμες μέσα στο σπίτι. Εκτός από το ότι δεν είναι πολύ ερωτικό, με αυτόν τον τρόπο δείχνεις ότι πλέον δεν σε ενδιαφέρει να είσαι περιποιημένη για τον σύντροφό σου αλλά και για τον ίδιο σου τον εαυτό.

2. Το ίδιο ισχύει για τα μαλλιά και το μακιγιάζ σου. Δεν είπαμε να κάνεις χτενίσματα ούτε να κυκλοφορείς στο σπίτι με make up. Μπορείς όμως να είσαι πάντα φρεσκολουσμένη και να βάζεις ένα κραγιόν σε φυσικούς τόνους ίσα ίσα για να μη φαίνεσαι χλωμή.

3. Ζυγίστηκες σήμερα; Η αύξηση του βάρους μας, είναι το πλέον κλασικό φαινόμενο όταν συγκατοικούμε. Γιατί όμως να συμβαίνει κάτι τέτοιο; Ειδικά στις μέρες μας κανένας… «γάιδαρος» δεν είναι δεμένος. Άρα… σταμάτα να τρως γλυκά και άρχισε να γυμνάζεσαι!

4. Μην απομονώνεστε: Πολλά ζευγάρια έχουν την τάση να «κόβουν» από τις παρέες τους, περνώντας σχεδόν το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου τους μαζί. Να θυμάσαι ένα πράγμα: όταν ξεγράφεις τους φίλους σου, είναι σχεδόν σίγουρο ότι το ίδιο θα κάνουν κι εκείνοι μ’ εσένα. Άσε που λίγες ώρες μακριά ο ένας από τον άλλον, θα σας κάνουν να ανυπομονείτε να βρεθείτε μόνοι σας! Λίγο είναι αυτό;

5. Τσακωθείτε… έξω: Όταν προκύπτουν διάφορα προβλήματα στη σχέση, είναι καλύτερα να τα συζητήσετε εκτός σπιτιού. Γιατί; Είναι προφανές: ποιος θέλει να μένει σε ένα σπίτι όπου μόνιμα κυριαρχεί η γκρίνια; Αν πρέπει να μιλήσετε για κάτι, κανόνισε ένα ραντεβού σε κάποιο μπαρ ή ένα εστιατόριο. Αρκεί βέβαια να είναι σίγουρο ότι δεν θα το κάνετε… καλοκαιρινό!
παθος-στη-σχεση-womanoclock

6. Περάστε μια βραδιά ή μερικές ώρες… σε ένα ξενοδοχείο! Στατιστικά, το καλύτερο σεξ σε μακροχρόνια σχέση γίνεται… εκτός σπιτιού! Υπάρχουν ξενοδοχεία μάλιστα που προσφέρουν την κατάλληλη ατμόσφαιρα για να ικανοποιήσετε κάθε σας φαντασίωση! Άσε που εκεί μπορείς να φωνάζεις όσο θέλεις… Δεν υπάρχουν ούτε γείτονες ούτε παιδιά που δεν πρέπει να σας ακούσουν!

7. Πονηρά εσώρουχα: Ναι, τα κανονικά εσώρουχα είναι πολύ βολικά, αλλά κάπου κάπου δεν είναι κακό να δοκιμάσεις και κάτι πιο sexy! Πρόσεξε όμως μην το κάνεις πολύ συχνά για να μην το συνηθίσει… Να θυμάσαι ότι οι άντρες λειτουργούν περισσότερο με την όραση ενώ αυτό που τους εξιτάρει περισσότερο είναι η αίσθηση της ποικιλίας!