Alberta Ferretti – Η Limited Edition ‘Αυτοκρατορική’ Συλλογή της για την Άνοιξη 2016.

Για τον εορτασμό και την σηματοδότηση της νέας διεύθυνσης του οίκου της στο Παρίσι, η Alberta Ferretti παρουσίασε και αφιέρωσε μία μίνι συλλογή από φορέματα, βγαλμένα κυριολεκτικά από το χρονοντούλαπο του ‘αυτοκρατορικού Παρισίου’ και σε πλήρη ταύτιση με το νέο αυτό περιβάλλον.. Σε ένα πλούσιο αρχοντικό κτίριο με χαρακτηριστικές αναγεννησιακές χρυσοτυπίες στους τοίχους, κάποτε στην κτήση της οικογένειας Rothchild – Goldschmidt, η βραδιά της παρουσίασης ήταν ο ορισμός της οπτικής και αισθητικής ικανοποίησης. Με την ανάλογη μουσική συνοδεία live ενός πιανίστα, τα μοντέλα κινούνταν στους πολυτελείς χώρους του σαλονιού και του κήπου δημιουργώντας μια καθαρά κινηματογραφική ατμόσφαιρα.

Alberta-Ferretti--συλλογη-ανοιξη-καλοκαιρι-2016-7-womanoclock

Τα μακριά σατέν φορέματα που κέρδισαν τις εντυπώσεις ήταν πραγματικά έργα τέχνης, με πλούσια αραμπέσκ αψιδωτά μοτίβα, ενώ ακολούθησαν οι ρομαντικές διαφάνειες και δαντέλες σε γήινους τόνους, τα αέρινα λαχούρ/φλοράλ, τα χρυσά ‘αρχιτεκτονικά’ διχτυωτά μοτίβα, αλλά και τα λευκά bridal-like τούλινα φορέματα με διακριτικούς κρυστάλλους. Απολαύστε λοιπόνμαζί μας την εμπνευσμένη συλλογή της Alberta Ferretti..

Alberta-Ferretti--συλλογη-ανοιξη-καλοκαιρι-2016-6-womanoclock

Alberta-Ferretti--συλλογη-ανοιξη-καλοκαιρι-2016-5-womanoclock

Alberta-Ferretti--συλλογη---ανοιξη-καλοκαιρι-2016-womanoclock Alberta-Ferretti-συλλογη--ανοιξη-καλοκαιρι-2016-womanoclock

Alberta-Ferretti--συλλογη-ανοιξη-καλοκαιρι-2016-1-womanoclock

Alberta-Ferretti--συλλογη-ανοιξη-καλοκαιρι-2016-2-womanoclock

Alberta-Ferretti--συλλογη-ανοιξη-καλοκαιρι-2016-3-womanoclock