Τα 3 Βασικά Styling Tricks που θα Κάνουν τα Πόδια σου να Φαίνονται Ψηλότερα!

Πριν κατηγορήσετε την γονιδιακή σας κληρονομιά που δεν σας προίκισε με ψηλοτερα ποδια, ρίξτε μια ματιά στους τρόπους που μπορείτε να δημιουργήσετε οπτικά εφέ ψηλότερων ποδιών με την βοήθεια των σωστών ρούχων, χρωμάτων, παπουτσιών και κυρίως σχημάτων. Ποια είναι λοιπόν αυτά τα tricks?

1. Ίδιο χρώμα ρούχα

tips-για-ψηλοτερα ποδια-womanoclock

Όταν λέμε ίδιο χρώμα ρούχα εννοούμε είτε διάφορα κομμάτια ίδιου χρώματος (πχ. μπλούζα-παντελόνι) είτε ένα κομμάτι μονόχρωμο όπως ένα φόρεμα. Το μονόχρωμο look δημιουργεί το εφέ μιας μακρύτερης σιλουέτας με ψηλοτερα ποδια, σε αντίθεση με τα διαφορετικά χρώματα πάνω κάτω που ουσιαστικά ‘κόβουν’ το σώμα σε οριζόντιες γραμμές.

2. Ψηλόμεσες παντελόνες και φούστες

tips-για-ψηλοτερα ποδια-1-womanoclock

Ανεβάζοντας την γραμμή της μέσης αντίστοιχα μακραίνει και το ύψος του συνολικού μήκους των ποδιών καθώς φαίνεται η όλη λεκάνη να βρίσκεται πιο πάνω. Προτιμήστε παντελόνια με πιο χαλαρό πέσιμο και όχι skinny jeans. Στις φούστες μπορείτε να δώσετε μάκρος στα πόδια σας είτε με pencil, είτε με κοντές σε γραμμή Α.

3. Τακούνια: nude, μυτερά και χωρίς λουράκι αστραγάλου

tips-για-ψηλοτερα ποδια-2-womanoclock

Nude, δηλαδή στο χρώμα του δέρματος έτσι ώστε να φαίνεται ενιαίο το πόδι – μυτερά γιατί δίνει ακόμα περισσότερο μάκρος – και χωρίς λουράκι γιατί η οριζόντια αυτή γραμμή πάλι ‘κόβει’ και κονταίνει το πόδι.