Περίσσεψε το Φαγητό; Δες τι Μπορείς να Φτιάξεις!

Μια και ζούμε σε τόσο δύσκολους καιρούς, είναι κρίμα να πετάμε το φαγητό που έμεινε, ειδικά αν το μαγειρέψαμε την ίδια μέρα. Αν είσαι τόσο κακομαθημένη (sorry), υπάρχουν λύσεις για να γίνει το χθεσινό ακόμη και το προχθεσινό φαγητό, σαν καινούριο!

1. Κοτόπουλο: Από τα φαγητά που εύκολα μπορείς να επαναχρησιμοποιήσεις στην κουζίνα σου. Αφού αφαιρέσεις τα κόκκαλα, βάλε την ψίχα σε ομελέτα, σε μια σπιτική πίτσα, ακόμη και σε ζυμαρικά φούρνου! Αφού βράσεις πένες, τις βάζεις σε ένα ταψί, ρίχνεις ζεστή (όχι βρασμένη) κρέμα γάλακτος, το κοτόπουλο και κίτρινο τυρί. Βάζεις το ταψί στο φούρνο στους 180 βαθμούς για περίπου μισή ώρα και ετοιμάσου να γλύψεις και τα δάχτυλά σου!

2. Βραστές πατάτες: Η αλήθεια είναι ότι οι βραστές πατάτες δύσκολα τρώγονται την επόμενη μέρα. Γι’ αυτό αφού τις βγάλεις από το ψυγείο, τις κόβεις σε μεγάλα κομμάτια, κόβεις φρέσκο κρεμμυδάκι, άνηθο αν σου αρέσει ή και μαϊντανό, ρίχνεις μουστάρδα, μαγιονέζα, λίγο ξύδι, αλάτι και πιπέρι και έχεις φτιάξει την πιο νόστιμη πατατοσαλάτα!

3. Μπρόκολο, ψητά λαχανικά:
Αφού τα ψιλοκόψεις, τα ρίχνεις μέσα σε βρασμένο ρυζάκι. Ωραιότατο γεύμα, θρεπτικό και χορταστικό. Αν ανακατέψεις στην κατσαρόλα και ένα αυγό, θα έχεις φτιάξει ένα τέλειο κινέζικο ρύζι!