8 Εντυπωσιακές DIY Αποκριατικες Στολες Γυναικειες 2016

Για τη φετινή περίοδο των αποκριών 2016 ψάξαμε και βρήκαμε μερικα έξυπνα DIY για αποκριατικες στολες γυναικειες . Κορίτσια ετοιμαστείτε γιατί σε λίγες μέρες ξεκινάει το καρναβάλι. Τις diy αποκριάτικες στολές 2016 που θα δείτε παρακάτω, μπορείτε να τις φτιάξετε στο σπίτι σας με τα χεράκια σας.

Εμείς σας προτείνουμε κάποια key items, για να είναι πετυχημένη η στολή σας . Τώρα, αν εσείς δεν έχετε τα συγκεκριμένα ρούχα και αξεσουάρ, “μην κολλάτε” βρείτε κάτι παρόμοιο και συνδυάστε το αναλόγως!! Είστε έτοιμες για μασκάρεμα;

8 diy αποκριατικες στολες γυναικειες σας περιμένουν..

Νο1 Η Vintage Νοικοκυρά

diy-αποκριατικες-στολες-γυναικειες-2-womanoclock
ΝΟΙΚΟΚΥΡΑ-ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΕΣ ΣΤΟΛΕΣ 2016

Αν αγαπάτε το vintage και ταυτόχρονα την υπερβολή, αυτή η αποκριάτικη στολή θα σας κάνει να την αγαπήσετε.

 

Νο2 Η Frida Kahlo

diy-αποκριατικες-στολες-γυναικειες-3-womanoclock
ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΕΣ ΣΤΟΛΕΣ 2016

Αποκριατικες στολες γυναικειες και η Φρίντα Κάλο βρίσκεται στη δεύτερη θέση.. Αν έχεις μία floral φούστα, μία λευκή μπλούζα ή πουκάμισο σε boho στυλ, αντικέ σκουλαρίκια και πυκνό τεχνητό φρύδι, τότε είσαι η πιο διάσημη Μεξικανή ζωγράφος.

Νο3 Η Mary Poppins

diy-αποκριατικες-στολες-γυναικειες-4-womanoclock
ΜΑΙΡΗ ΠΟΠΠΙΝΣ-ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΕΣ ΣΤΟΛΕΣ 2016

Η αγαπημένη μας νταντά με την μαγική ιπτάμενη ομπρέλα της, τώρα και σε diy αποκριάτικη στολή 2016. Αν έχετε όλα τα παραπάνω ρούχα και αξεσουάρ, θα μπορέσετε φέτος της απόκριες να μεταμορφωθείτε σε Μαίρη Πόππινς. Προσοχή! μη δοκιμάσετε να πετάξετε..

Νο4 Η SuperWoman

diy-αποκριατικες-στολες-γυναικειες-5-womanoclock
SUPERWOMAN-ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΕΣ ΣΤΟΛΕΣ 2016

 Περισσότερες Diy Γυναικείες Στολές

Νο5 50’s Swing girl

diy-αποκριατικες-στολες-γυναικειες-womanoclock
PIN UP – ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΕΣ ΣΤΟΛΕΣ 2016

Τι θα λέγατε να γίνετε ένα swing girl? Σε αυτήν την αποκριάτικη στολή, το χαρακτηριστικότερο απ’όλα είναι το φόρεμα. Ίσως χρειαστεί να ξοδέψετε μερικά χρήματα για να αγοράσετε ένα τέτοιο φόρεμα. Στα e-shops θα βρείτε άπειρα swing φορέματα σε διάφορα χρώματα και σχέδια σε χαμηλές τιμές ( έως 20 ευρώ, δείτε εδώ).

Νο6 H Minnie Mouse

αποκριατικες-στολες-γυναικειες-womanoclock
ΜΙΝΙ ΜΑΟΥΣ -ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΕΣ ΣΤΟΛΕΣ 2016

Νο7 Η Jigsaw

diy-αποκριατικες-στολες-γυναικειες-1-womanoclock

Ο Jigsaw από το saw φέτος τις απόκριες 2016 μετενσαρκώνεται σε γυναίκα και σπέρνει τον τρόμο. Do you want to play a game?

No8 Η Rockabilly

diy-αποκριατικες-στολες-γυναικειες-6-womanoclock
Rockabilly – ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΕΣ ΣΤΟΛΕΣ 2016

H γυναίκα rockabilly είναι μία δυναμική persona της εποχής της, που δουλεύει το πρωί και χορεύει το βράδυ, πίνει μπύρες, χτυπάει τατουάζ και ροκάρει. Φοράει ψηλοκάβαλο stretchy παντελόνι η κολάν, καρό δεμένο πουκάμισο, γυριστές αφέλειες, μπαντάνα στα μαλλιά και cat eye eyeliner. Αν θέλετε και εσείς να γίνεται μία γνήσια ροκαμπιλού, τότε δεν έχετε παρά να δοκιμάσετε την πρόταση μας. .  Αν έχετε και μία Cadillac να οδηγήσετε εε, τότε υποκλινόμαστε!!