Μάθε να Διαβάζεις τα Σημάδια για… να Φύγεις μια Ώρα Νωρίτερα!

Ο χρόνος είναι χρήμα. Τόσο κυνική θα μας πεις; Ναι, τόσο. Αρκετά με τις δεύτερες και τρίτες ευκαιρίες. Μετά από τόσα στραπάτσα, κάτι ξέρουμε κι εμείς από ανθρώπους. Την επόμενη φορά που θα δεις ή που δεν θα δεις κάτι από τα παρακάτω, σε συμβουλεύουμε να φύγεις μακριά!

1. Στις εξόδους μετά το πρώτο σας ραντεβού, μοιράζεστε τον λογαριασμό. Ε, όχι. Αν εργάζεται, έχει αυτοκίνητο και μένει μόνος του, είναι επιεικώς απαράδεκτος.

2. Σου κάνει σκηνές ζηλοτυπίας επειδή βάζεις κραγιόν για να πας στο σούπερ μάρκετ. Πολύ επικίνδυνη συμπεριφορά, διότι μάλλον αυτό είναι η αρχή. Καλύτερα να ξαναβρεθείτε σε μια άλλη ζωή!

3. Δεν είναι καθόλου περιποιητικός, ούτε με τα λόγια αλλά ούτε και με τα έργα. Δεν το συζητάμε, από τα χειρότερα χαρακτηριστικά. Στο κάτω κάτω, αν δεν είναι τρυφερός μαζί σου ο σύντροφός σου, τότε ποιος;

4. Γκρίνια και μιζέρια. Να γκρινιάζει μια γυναίκα στο κάτω κάτω είναι συνηθισμένο. Αν το κάνει άντρας όμως, πραγματικά η κατάσταση δεν παλεύεται. Φύγε όσο είναι καιρός!

5. Φλερτάρετε με τα μάτια αλλά δεν κάνει τίποτα για να σου μιλήσει. Ο κλασικός καληνυχτάκιας. Φυσικά και μπορεί να προτιμάς να κάνεις εσύ την πρώτη κίνηση. Κανένα πρόβλημα. Να ξέρεις όμως ότι αν ένας άντρας δεν είναι διεκδικητικός στα απλά πράγματα το πιο πιθανό είναι στις σχέσεις του να βγάζει άλλος το φίδι από την τρύπα!

6. Δε γελάει σχεδόν ποτέ. Πες μας, τι να τον κάνεις τον αγέλαστο; Το χιούμορ είναι βασικό κομμάτι σε μια σχέση, με την έννοια ότι περνάς καλά. Άν εσένα σου αρέσει να είναι ο άλλος μόνιμα σαν την Μεγάλη Παρασκευή, πάμε πάσο.

7. Δεν έχει φίλους. Το να μην έχει παρέες ο άλλος, γενικά δεν είναι καλό σημάδι. Άλλωστε μόνο και μόνο η σκέψη ότι δύσκολα θα τον αποχωρίζεσαι για το καθιερωμένο κους κους με τις κολλητές σου και μάλιστα με γκρίνια… αξίζει τον κόπο για να το ξανασκεφτείς!