Statement Jewellery: Τι Αξεσουαρ να Φορεσω στο Ρεβεγιόν?

Έχουμε λοιπόν διαλέξει τα ρούχα που θα βάλουμε εκείνο το βράδυ, τα παπούτσια, ίσως να σκεφτόμαστε ακόμα πως θα κάνουμε το μαλλί και φτάνουμε στο επόμενο ερώτημα. Τι αξεσουαρ να φορεσω? Σίγουρα δεν θέλουμε να τα βάλουμε όλα μαζί σε ένα ήδη φορτωμένο look αλλά να διαλέξουμε ένα και εντυπωσιακό. Έτσι διαλέξαμε μερικά από τα εντυπωσιακότερα statement κοσμήματα για αυτήν την περίσταση και σας τα παρουσιάζουμε για να ξέρετε τι επιλογές υπάρχουν και να διαλέξετε την καταλληλότερη.

Κολιέ: Ένα ογκώδες κολιέ και μόνο μπορεί να κάνει μεγάλη διαφορά. Προτιμήστε τα τύπου chunky collar και περιδέραια σε χρυσό, τα african tribal, τα δερμάτινα κολάρα αλλά και τα κολιέ με μεγάλους πολύτιμους λίθους.

τι-αξεσουαρ-να-φορεσω-στο-ρεβεγιόν-womanoclock-1

Σκουλαρίκια: Εδώ οι σχεδιαστές μας προτείνουν επίσης ογκώδη μακριά σκουλαρίκια σε γεωμετρικά σχήματα και κομμένους φλατ λίθους. Μια άλλη τάση που επικρατεί είναι τα cuff earrings που φοριούνται στο ένα αυτί και το καλύπτουν γύρω γύρω ως πάνω συγκρατώντας το με κλιπάκια σαν fake piercing. Ιδανικά φορεμένο με τα μαλλιά πιασμένα πάνω ώστε να αναδεικνύεται.

τι-αξεσουαρ-να-φορεσω-στο-ρεβεγιόν-womanoclock-3 τι-αξεσουαρ-να-φορεσω-στο-ρεβεγιόν-womanoclock-4

Δαχτυλίδια: Και εδώ, όσο πιο μακρύ και bulky είναι το δαχτυλίδι τόσο το καλύτερο. Στα δαχτυλίδια όμως έχουμε το περιθώριο να βάλουμε και πολλά μαζί αρκεί να δένουν όλα μαζί. Επιλέξτε ανάμεσα σε πετράδια, περίτεχνους σωλήνες και ογκώδη tribal σχέδια.

τι-αξεσουαρ-να-φορεσω-στο-ρεβεγιόν-womanoclock-2