Σημάδια για να Καταλάβεις ότι είναι Τσιμπημένος Μαζί σου!

Το έχουμε ξαναπεί και θα το λέμε με κάθε ευκαιρία: κάποια πράγματα σ’ αυτή τη ζωή, είναι απόλυτα: κι όταν ένας άντρας θέλει μια γυναίκα, τα σημάδια είναι εμφανή!

ΣΗΜΑΔΙΑ ΟΤΙ ΣΕ ΘΕΛΕΙ:

1. Σε θαυμάζει: το βλέπεις στα μάτια του και σ’ αυτά που λέει. Είναι πολύ υποστηρικτικός με τις επιλογές σου και του αρέσουν τα πάντα επάνω σου: τα μαλλιά, το κορμί, τα ρούχα, ακόμα και οι φακίδες σου, που εσύ δεν θέλεις ούτε να τις βλέπεις! 

2. Γελάει με τα αστεία σου: Αν βρίσκει το χιούμορ σου διασκεδαστικό (ειδικά όταν δεν είναι το πιο δυνατό σου χαρτί), τότε δεν υπάρχει περίπτωση να μην έχει δαγκώσει τη λαμαρίνα.

3. Δε μένει στις υποσχέσεις: όταν λέει ότι θα επικοινωνήσει, θα το κάνει ο κόσμος να χαλάσει. Η λύση της δικαιολογίας δεν υπάρχει καν στο μυαλό του. Είπες ότι έχεις όρεξη για βόλτα; Θα σε κυκλοφορήσει όπου ζητήσεις. Να το πούμε πιο απλά; Ο λόγος του είναι συμβόλαιο.

σημαδια-οτι-σε-θελει-womanoclock.gr

4. Δεν του αρέσει να είσαι στεναχωρημένη: Μια κακή μέρα στη δουλειά, ένας τσακωμός με τη φίλη σου, ό,τι και να είναι αυτό που σου χάλασε τη μέρα, εκείνον θα τον στεναχωρήσει περισσότερο. Γι’ αυτό και θα κάνει ό,τι μπορεί για να σου φτιάξει το κέφι!

5. Σε γνωρίζει στον κύκλο του: Του αρέσεις τόσο, που θέλει να το μάθουν όλοι ότι έχει στο πλάι του μια κοπέλα σαν εσένα! Γι’ αυτό και σε συστήνει στους φίλους του αλλά και σε συγγενικά του πρόσωπα!

Αυτά τα σημάδια είναι τα πιο βασικά για να καταλάβεις ότι κάποιος ενδιαφέρεται πραγματικά για σένα. Το πιο βασικό όμως, είναι ένα και μοναδικό: ότι όταν ένας άντρας σε θέλει πολύ, δεν σου αφήνει κανένα περιθώριο για να αναρωτηθείς. Απλά το ξέρεις!