Ρωτήσαμε ένα Σύγχρονο Άντρα για το Ιδανικό Γυναικείο Στυλ και να τι μας είπε…

-Ας ξεκινήσουμε απ’τα βασικά: Ποιο στυλ γυναίκας είναι αυτό που θα σου τραβήξει την προσοχή?

-Νομίζω πως κολλάω όταν βλέπω γυναίκες που γενικότερα εκπέμπουν ένα μυστήριο με το ντύσιμο τους, με αυτές που δεν τα αποκαλύπτουν όλα αλλά καταφέρνουν να είναι σέξυ, μπορεί πχ. να φοράει ένα στυλάτο μακρύ φόρεμα, ή ένα κοντό με ψηλές κάλτσες κλπ.

-Πως βρίσκεις το στυλ των ελληνίδων σε σχέση με άλλες ευρωπαίες?

-Θεωρώ πως στο καθημερινό τους στυλ είναι πολύ πιο φορτωμένες και βαμμένες από τις υπόλοιπες ευρωπαίες , δεν είναι τόσο χαλαρές δηλαδή, αλλά στο βραδινό τους είναι πολύ πιο προσεγμένες και εντυπωσιακές.

-Τι είναι αυτό που μπορεί να σε απωθήσει στο ντύσιμο μιας γυναίκας?

-Οτιδήποτε την κάνει να φαίνεται φτηνή και δεν μιλάω από θέμα αξίας του ρούχου, αλλά κατά πόσο βγάζει σεβασμό και γοητεία και όχι απλά προκλητικότητα και κακογουστιά.

-Τελικά τι προτιμάτε οι άντρες: Τακούνι ή φλατ? Μακρύ ή κοντό μαλλί? Βαμμένη ή άβαφη? Να φαίνεται..δέρμα ή να καλύπτεται?

-Σίγουρα τακούνι (για βράδυ πάντα), μακρύ μαλλί, διακριτικά βαμμένη, και όσον αφορά το δέρμα θα προτιμούσα να με αφήνει να το φανταστώ…

-Τέλος, μπαίνουμε στον πειρασμό να σε βάλουμε να διαλέξεις ένα από τα παρακάτω στυλ και να μας πεις και το γιατί..

womanoclock-2

-Διαλέγω το νούμερο 4 γιατί είναι η πιο θηλυκή και κλασσάτη. Η 1η είναι οκ αλλά αρκετά σπορ, η 2η είναι λίγο ‘αυστηρή’, η 3η το προσπαθεί υπερβολικά και η 5η φαίνεται bimbo!