Οι Γυναίκες Απαντούν : «Τι μας Ενοχλεί Περισσότερο στους Άντρες»

Όπως είχαμε γράψει εδώ, υπάρχουν ορισμένες γυναικείες συμπεριφορές που ενοχλούν τους άνδρες. Ποιος είπε όμως ότι δεν ισχύει και το αντίθετο; Πόσες ώρες έχουμε αφιερώσει σε κουβέντες γύρω από τους άνδρες και τις δικές τους συμπεριφορές; Έχουν καταναλωθεί άπειροι καφέδες κι έχουν χρεωθεί άλλες τόσες μονάδες στα τηλέφωνα γύρω απ’ αυτό το θέμα!

Εμείς ρωτήσαμε, τα κορίτσια απάντησαν!

-Έχω κουραστεί να λέω στον άλλον τι να κάνει. Για παράδειγμα πολλοί άντρες δεν καταλαβαίνουν πότε πρέπει να σταματήσουν την πλάκα ή πότε πρέπει να αναλάβουν ορισμένες ευθύνες του σπιτιού. Και μετά βγαίνω εγώ η γκρινιάρα της υπόθεσης. (Σοφία, 28)

-Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν μπορούν οι άντρες σήμερα να ξεκαθαρίσουν το αν σε θέλουν ή όχι. Από τη μία σου ανάβουν το πράσινο φως κι από την άλλη απομακρύνονται. Και μετά σε πλησιάζουν ξανά. Έχουμε και δουλειές. (Μαίρη, 31)

Το μεγαλύτερο φάουλ που κάνουν τα αγόρια σήμερα είναι ότι εκεί που νομίζεις ότι είστε καλά και προχωράτε σε σχέση, ξαφνικά εξαφανίζονται χωρίς εξηγήσεις. (Δέσποινα, 24)

Με προβληματίζει που κάθε άντρας αντιμετωπίζει διαφορετικά τη χρήση του προφυλακτικού. Ενώ θα έπρεπε να είναι δεδομένη, κάποιοι τη δέχονται αλλά πολλοί την αποφεύγουν. (Ευσταθία, 22)

Από τα πιο εκνευριστικά για μένα, είναι που ορισμένοι θεωρούν ότι η γυναίκα πρέπει να μένει στο σπίτι όταν κάνει οικογένεια ή ότι πρέπει να εργάζεται part time. Λες και η δουλειά είναι κάτι κακό, ή ότι η καριέρα είναι μόνο για τους άντρες. Αν μπορούν σήμερα μόνο με τον μισθό τους να συντηρήσουν οικογένεια, ας το κάνουν. (Φωτεινή, 35)

-Με βγάζει από τα ρούχα μου όταν ο σύντροφός μου με συγκρίνει με τη μητέρα του. «Η μαμά μου μαγειρεύει αυτό το φαγητό αλλιώς ή η μαμά μου σιδερώνει διαφορετικά». Γενικά το κόλλημα που έχουν με τη μάνα τους, απλά δεν αντέχεται. Λες κι εμείς φυτρώσαμε. (Αριάδνη, 33)

-Η σχέση που έχουν καμιά φορά με την καθαριότητα, με απογοητεύει. Έχει τύχει να νομίζω ότι κάποιοι έχουν στο σπίτι τους μόνο ένα ζευγάρι κάλτσες. (Χρύσα, 23)

Δεν έχω καταλάβει γιατί ιδανικά θέλουν το κορίτσι τους να είναι σοβαρό και μετρημένο αλλά τρέχουν πίσω από πιο… ξεπεταγμένες και στρίγκλες. (Λουκία, 27)

-Με εκνευρίζει που σε κοιτάζουν αλλά δεν έρχονται να σου μιλήσουν και μετά φεύγουν από το μαγαζί. Δεν έχουν καταλάβει ότι θέλουμε να μας κυνηγούν εκείνοι αντί εμείς; (Καρολίνα, 29)