Code: Velvet Dreams – Βελούδο … το Σαγηνευτικό!

Σε περίπτωση που δεν έχετε εφοδιαστεί ακόμα με βελούδινα ρούχα και παπούτσια, μάλλον ήρθε η ώρα. Ενώ οι γιορτές πλησιάζουν και εμείς ψαχνόμαστε για το ποια θα είναι η επόμενη grande εμφάνιση μας στο ρεβεγιόν, το βελούδο έρχεται να μας υπενθυμίσει πως πρόκειται για μία από τις επικρατέστερες τάσεις αυτόν τον χειμώνα και ίσως η ιδανικότερη επιλογή για τις γιορτινές μέρες και νύχτες. Εμείς σας προτείνουμε να δοκιμάσετε τα βελουδινα φορεματα, τα βελούδινα παντελόνια, σακάκια ακόμα και αξεσουάρ…

ρουχα-απο-βελουδο-2-womanoclock
ΒΕΛΟΥΔΙΝΑ ΡΟΥΧΑ
ρουχα-απο-βελουδο-3-womanoclock
ΒΕΛΟΥΔΙΝΑ ΡΟΥΧΑ

Μία επιστροφή των ‘70s που την βλέπουμε πλέον όχι μόνο σε ρομαντικά boho βελούδινα φορέματα και ολόσωμες φόρμες αλλά και σε πιο business και casual εκδοχές όπως βελούδινα κουστούμια, σακάκια και τζάκετ σε μπορντώ, κάραμελ, μπλέ, μαύρο και πράσινο.

παπουτσια-απο-βελουδο-womnaoclock
ΒΕΛΟΥΔΙΝΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ
παπουτσια-απο-βελουδο-womanoclock
ΒΕΛΟΥΔΙΝΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ

Ακόμα πιο εντυπωσιακά είναι τα βελούδινα παπούτσια, οι ‘70s μπαρέτες με τα περίτεχνα ογκώδη τακούνια, τα μποτάκια αστραγάλου, αλλά και τα χειμωνιάτικα βελούδινα πέδιλα και peep toe. Ότι και αν επιλέξετε τελικά, το βελούδο είναι τόσο ιδιαίτερο από μόνο του, που θα δώσει έναν άλλο αέρα στο όλο look.. γιορτινό και σαγηνευτικό!