ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΜΑΛΛΙΩΝ 2016: Οι Τάσεις της Σεζόν Άνοιξη Καλοκαίρι

Τα αξεσουαρ μαλλιων 2016 είναι σίγουρο ότι θα παίξουν και αυτά το ρόλο τους στην εμφάνιση σας για τη σεζόν άνοιξη καλοκαίρι 2016. Μερικές φορές οι τάσεις της μόδας δεν συμπίπτουν στην καθημερινότητα, αλλά τα περισσότερα αξεσουάρ για τα μαλλιά που είδαμε μπορούν εύκολα να προσαρμοστούν στα καθημερινά σας χτενίσματα.

Απ’ότι έχουμε δει μέχρι στιγμής στο Fashion Week για την σεζόν  Άνοιξη Καλοκαίρι 2016, τα αξεσουάρ μαλλιών θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στη συνολική μας εμφάνιση.  Τα μοντέλα εμφανίστηκαν με λουλούδια στα μαλλιά τους, είτε φτιαγμένα από ύφασμα είτε, μεταλλικά, με φουλάρια εντυπωσιακά δεμένα, στέκες από διάφορα υλικά καθώς και τιάρες διακοσμημένες με πέτρες και στρας. Ας ρίξουμε μια ματιά στις δημοφιλέστερες τάσεις στα αξεσουαρ μαλλιων 2016 :

Φουλάρια και Κορδέλες

αξεσουαρ μαλλιων 2016-womanoclock.gr
ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΜΑΛΛΙΩΝ 2016 – Φουλάρια

αξεσουαρ μαλλιων 2016-8-womanoclock.gr
Το νούμερο ένα trend στα αξεσουαρ μαλλιων 2016 άνοιξη καλοκαίρι είναι τα φουλάρια. Φουλάρια από πρώτης ποιότητας υφάσματα σε πολύχρωμα μοτίβα επέλεξαν οι Naeem Khan και Dolce Gabbana. Δεμένα στο κεφάλι με διαφορετικούς τρόπους, προσαρμόζονται εύκολα σε κάθε στυλ.

Roll” Over the head

αξεσουαρ μαλλιων 2016-7-womanoclock.gr
Αυτή η νέα τάση μας αρέσει!!! Καλύψτε όλο το κεφάλι σας με φουλάρια, μαντίλες ή κάτι “σαν καπέλο” όπως μας παρουσίασε ο οίκος Desigual. 

Στέκες

αξεσουαρ-για-τα-μαλλια-ανοιξη-καλοκαιρι-2016-6-womanoclock.gr
ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΜΑΛΛΙΩΝ 2016 – Στέκες

αξεσουαρ-για-τα-μαλλια-ανοιξη-καλοκαιρι-2016-4-womanoclock.gr
Εκκεντρικές θα χαρακτηρίζαμε τις στέκες που είδαμε στην εβδομάδα μόδας. Από μέταλλο, ύφασμα και διάφορα άλλα υλικά χαρίζει η κάθε μία το δικό της ύφος. Φουτουριστικές, ρομαντικές, ροκ αλλά πάνω απ’όλα in fashion θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε αυτό το trend.

Τιάρες

αξεσουαρ-για-τα-μαλλια-ανοιξη-καλοκαιρι-2016-1-womanoclock.gr
ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΜΑΛΛΙΩΝ 2016 – Τιάρες

αξεσουαρ-για-τα-μαλλια-ανοιξη-καλοκαιρι-2016-5-womanoclock.gr
Anna Sui, Alice & Olivia, Dolce Gabbana χρησιμοποίησαν πολύτιμα υλικά για να δημιουργήσουν αυτές τις υπέροχες τιάρες. Ανάγλυφα επιχρυσωμένα μοτίβα λουλουδιών, ακτινοβόλες πέτρες και μοναδικά μοτίφ φτιαγμένα στο χέρι συνθέτουν τις τιάρες για την καλοκαιρινή σεζόν.

 Διακοσμητικά αξεσουάρ για τα μαλλιά

αξεσουαρ-για-τα-μαλλια-ανοιξη-καλοκαιρι-2016-3-womanoclock.gr
Διακοσμητικά αξεσουάρ σε διαφορετικά σχήματα, υλικά και χρώματα είδαμε κατά τη διάρκεια του fashion week. Τα συγκεκριμένα αξεσουαρ μαλλιων 2016 φορέθηκαν στο πλάι αποπνέοντας ρετρό αέρα. Τα υφασμάτινα λουλούδια ξεχώρισαν όπως θα δείτε και στην παρακάτω εικόνα, φέρνοντας στο catwalk χρώματα και αρώματα καλοκαιριού.

Υφασμάτινα Λουλούδια

αξεσουαρ-για-τα-μαλλια-ανοιξη-καλοκαιρι-2016-2-womanoclock.gr

Κορδέλες-Φιόγκοι

αξεσουαρ-για-τα-μαλλια-ανοιξη-καλοκαιρι-2016-9-womanoclock.gr
Μάλλον το τελευταίο αξιόλογο trend που επικράτησε είναι οι κορδέλες και οι φιόγκοι για τα μαλλιά. Χρησιμοποιείστε τα σε κάποια χαλαρά χτενίσματα όπως είναι οι αλογοουρές.