3 Don’ts για το Μακιγιάζ που Πρέπει να Γνωρίζεις

1. Έντονα χείλη, έντονα μάτια: Εδώ θα πρέπει να αποφασίσεις: θα δώσεις έμφαση ή στο ένα ή στο άλλο. Αν κάνεις έντονα μάτια, διάλεξε ένα κραγιόν κοντά στο φυσικό σου χρώμα, αν θέλεις έντονα χείλη, βάλε ελάχιστο μολύβι στα βλέφαρα και μάσκαρα. Διαφορετικά, θα μοιάζεις με μασκαρεμένη.

λαθη-στο-μακιγιαζ-womanoclock

2. Αγαπώ τη μάσκαρα: Όλες θέλουμε έντονες βλεφαρίδες, μεγάλες, πυκνές και καμπυλωτές. Ορισμένες μάλιστα γεννιούνται με τέτοιες βλεφαρίδες. Σε όποια κατηγορία κι αν ανήκεις, μην το παρακάνεις με τη μάσκαρα! Χρησιμοποίησε την σε φυσιολογική ποσότητα, αλλιώς θα δημιουργηθούν «μπαλάκια» από το χρώμα επάνω στις βλεφαρίδες σου. Καθόλου σικ.

3. Αγαπώ και τα φρύδια: Είναι γεγονός ότι η μόδα στα φρύδια έχει αλλάξει. Πλέον είναι πιο παχιά και πιο κοντά στο φυσικό τους σχήμα… για εκείνες που απλά γεννιούνται έτσι! Μην το παλεύεις με το μολύβι ή με τη μάσκαρα για τα φρύδια αν δεν υπάρχουν οι βάσεις από τη φύση σου! Στο κάτω κάτω, τι θα πει ότι είναι στη μόδα; Αν λοιπόν το φρυδάκι σου είναι λεπτό, περιποιήσου το, τόνισέ το όσο του πρέπει για να δείχνει περιποιημένο και απλά άφησέ το στην ησυχία του!