Ιδέες για Σούπερ Χριστουγεννιάτικα Δώρα Φτιαγμένα με τα Χεράκια σου!

Η υπόθεση «δώρο» για τα κοντινά μας πρόσωπα, μας απασχολεί πολλές ημέρες του χρόνου. Ονομαστικές γιορτές, γενέθλια, επέτειοι, είναι οι κλασικές περιπτώσεις, όπως βέβαια και τα Χριστούγεννα! Δυστυχώς οι εποχές δεν επιτρέπουν πολύ ακριβές αγορές, γι’ αυτό ετοιμάσαμε μια λίστα με δωρα για τα χριστουγεννα 2016, (τα περισσότερα είναι χειροποιητα χριστουγεννιατικα δώρα) που σίγουρα θα σε βοηθήσει για να βρεις το ιδανικό δώρο χωρίς να ξοδέψεις πολλά χρήματα!

8 ΙΔΕΕΣ: ΔΩΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2016

δωρα για τα χριστουγεννα 2016-χειροποιητα-womanoclock-31. Ζαχαροπλαστική: Όσο κλασικό κι αν ακούγεται, το να ετοιμάσεις με τα χεράκια σου κουλουράκια, ένα κέικ ή σοκολατάκια, είναι μια πραγματικά πολύ γλυκιά κίνηση. Ακόμη κι αν δεν είσαι το κορίτσι που μπαίνει εύκολα στην κουζίνα, δε χάνεις τίποτα να δοκιμάσεις με μια απλή συνταγή ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες της. Τα σπιτικά γλυκά είναι ιδανικό δώρο για την φίλη σου ή τη μητέρα του καλού σου.

2. Πλέξιμο: Πέραν του ότι το εργόχειρο είναι από τα καλύτερα αγχολυτικά και έχει γίνει και πάλι της μόδας, ένα πλεκτό κερδίζει πάντα τις εντυπώσεις. Μπορείς να φτιάξεις κασκόλ, εσάρπα ακόμη και κουβερτάκι αν υπάρχει μωρό στο περιβάλλον. Στην περίπτωση που δεν έχεις ιδέα, υπάρχουν πάρα πολλά βίντεο που μπορούν να σου δείξουν τρόπους πλέξης και να αρχίσεις τις πρόβες για τα πλεκτά της επόμενης χρονιάς…δωρα για τα χριστουγεννα 2016-χειροποιητα-womanoclock-2

3. Κούπες: Μπορεί να ακούγεται λίγο βαρετό, αν όμως κάνεις μια έρευνα αγοράς στο διαδίκτυο, θα βρεις αμέτρητα
σχέδια και χρώματα για κάθε γούστο. Άλλωστε είναι η εποχή που όλοι πίνουμε ζεστό καφέ και ροφήματα. Επίσης, κάθε φορά που αυτό το πρόσωπο θα πίνει από την κούπα σου, σίγουρα θα σε σκέφτεται!

4. Βιβλία: Δεν υπάρχει περίπτωση να μη βρεις προσφορές σε βιβλία, ειδικά τα Χριστούγεννα. Είναι πολύ εύκολο να τις εντοπίσεις από το ίντερνετ και μην προβληματίζεσαι καθόλου για το αν θα αρέσει το περιεχόμενο. Δεν είναι απαραίτητο να επιλέξεις μυθιστόρημα. Σκέψου τα χόμπι του ατόμου για το οποίο προορίζεται το δώρο και αγόρασε ένα βιβλίο για την φωτογραφία, τη μόδα, τη μουσική, τη μαγειρική και ό,τι άλλο μπορείς να φανταστείς!

5. Πρακτικά δώρα: Αυτή η κατηγορία είναι για άτομα που έχεις στενή σχέση. Για παράδειγμα, δεν είναι ανάγκη να αγοράσεις στη φίλη σου το νέο κραγιόν που θέλει να αποκτήσει διότι είναι σίγουρο ότι δεν το έχει άμεσα ανάγκη. Αντί αυτού, μπορείς να της αγοράσεις χοντρές και μαλακές καλτσούλες για το σπίτι, ένα ημερολόγιο για την νέα χρονιά (αν ξέρεις ότι χρησιμοποιεί) ακόμη και ένα άρωμα – απομίμηση για να ψεκάζει τη ντουλάπα και τα συρτάρια της με την αγαπημένη της μυρωδιά!

δωρα για τα χριστουγεννα 2016-χειροποιητα-womanoclock-46. Σπιτικά καλλυντικά: Τόσες συνταγές που έχουμε ανεβάσει (και έπεται συνέχεια) είναι κρίμα να μην τις δοκιμάσεις! Προμηθεύσου με ωραία βαζάκια και φτιάξε τα καλλυντικά που σου προτείνουμε! Ένα υπέροχο δώρο που σίγουρα θα εκτιμηθεί…

7. Μασάζ: Ποιος μπορεί να αντισταθεί σε 45 λεπτά μασάζ; Υπάρχουν αρκετά οικονομικά πακέτα και είναι ένα δώρο για το οποίο ο αποδέκτης θα σε ευγνωμονεί.

8. Αν θέλεις να πρωτοτυπήσεις στην κυριολεξία… μπορείς να απευθυνθείς σε εταιρείες με πολύ καλές προσφορές για δώρα εμπειρίας. Αυτές περιλαμβάνουν από ιππασία και τοξοβολία μέχρι οδήγηση με προσομοιωτή της φόρμουλα 1. Πάτησε στο google δώρα εμπειρίας και θα τα βρεις 100%!