Οι Άντρες Απαντούν «Τι μας Ενοχλεί Περισσότερο στις Γυναίκες»

Όπως εμείς απεχθανόμαστε ορισμένες αντρικές συνήθειες, έτσι και τα αγοράκια βγάζουν σπυριά με κάποιες κοριτσίστικες συμπεριφορές. Εμείς ρωτήσαμε, μάθαμε και ιδού οι απαντήσεις! Μελετήστε τις με προσοχή και μην πέσετε από τα σύννεφα (εμείς να βοηθήσουμε θέλουμε), αν κάποιες γυναικείες συμπεριφορές σας φανούν αρκετά γνώριμες…

Με τσαντίζει που πάντα πρέπει να υπολογίζω τον διπλάσιο χρόνο όταν ρωτάω την κοπέλα μου πόση ώρα θέλει για να ετοιμαστεί για να βγούμε. (Σταύρος, 31)

τι-λενε-οι-αντρες-για-τις-γυναικες-2-womanoclock-Δεν μου αρέσει καθόλου όταν βλέπω μια γυναίκα να φέρεται σαν άντρας. Γνώρισα μια κοπέλα πρόσφατα και όταν την άκουσα να βρίζει και να μη διαφέρει σε τίποτα από τους κολλητούς μου, πραγματικά ξενέρωσα. (Ανδρέας, 24)

-Αυτό που με εκνευρίζει στις γυναίκες, είναι όταν λέμε να βγούμε για έναν καφέ ή ποτό κι εκείνες ντύνονται λες και θα πάνε στα καλλιστεία. (Σωτήρης, 25)

-Δεν αντέχω τη γκρίνια και τη μιζέρια. Δηλαδή γυναίκες που τις ενοχλούν τα πάντα, ακόμα κι όταν πραγματικά δεν τους λείπει τίποτα, ψάχνοντας απλώς μια αφορμή για να μην απολαμβάνουν το παρόν. (Πέτρος, 36)

-Με ενοχλούν τα κόμπλεξ που έχουν οι γυναίκες πρώτα με τον εαυτό τους και μετά με τις άλλες γυναίκες. Δηλαδή, από τη μία τις ενοχλεί η κυτταρίτιδά τους και θέλουν κλειστά φώτα κι από την άλλη αν δουν μια αδύνατη, την κοροϊδεύουν. (Μιχάλης, 30)

-Μου τη δίνουν οι γυναίκες που θέλουν τον άντρα να τους φέρεται σαν βασίλισσα αλλά οι ίδιες δεν ξέρουν να βράσουν ούτε μακαρόνια. (Στέφανος, 41)

-Με ενοχλεί όταν η κοπέλα κάνει κουβέντες για γάμους και παιδιά ενώ γνωριζόμαστε μερικές εβδομάδες,τι-λενε-οι-αντρες-για-τις-γυναικες-3-womanoclock για παράδειγμα. Νιώθω ότι θέλει απλώς το σπέρμα μου και τίποτ’ άλλο από ‘μένα. (Γιώργος, 37)

-Όταν μου λέει η κοπέλα μου ότι δεν έχει τίποτα ενώ φαίνεται το αντίθετο, νευριάζω πολύ. Δεν είμαι μέντιουμ. Αν την ενόχλησε κάτι να μου το πει. Αν δεν το κάνει, ας μείνει τσαντισμένη μέχρι να της περάσει. (Βασίλης, 27)