Μήπως σε Δουλεύει Ψιλό Γαζί;

Ειλικρινά, έχουμε βαρεθεί ν’ ακούμε για άδοξες ιστορίες αγάπης, μ’ εκείνον να αδιαφορεί για τα συναιθήματά σου κι εσένα να κλαίς στον καναπέ βλέποντας το «Ημερολόγιο» αγκαλιά με μια σακούλα πατατάκια. Αυτό είναι το φινάλε. Δες τι πρέπει να κάνεις για να φέρεις το story… στα δικά σου μέτρα!

1. Είναι ωραίος, μοιραίος κι έχει όσα θέλεις σ’ έναν άντρα. Δείχνει να σε γουστάρει κι εσύ πετάς στα σύννεφα. Ώρα να προσγειωθείς… Δε λέμε, τιμή σου και καμάρι σου που ένα αγόρι δείχνει ενδιαφέρον για ‘σένα. Για στάσου όμως… αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να του στήσεις και άγαλμα! Απόλαυσέ το, αλλά μην τον θεοποιείς.

2. Λόγια, λόγια, λόγια. Δεν έχεις ιδέα τι είναι ικανός να σου πει, προκειμένου να σε ρίξει στο κρεβάτι. Αλλά εσύ σαν έξυπνο κορίτσι… κράτα και μια πισινή. Το ότι μπορεί να τα πει δε σημαίνει ότι θα τα κάνει κιόλας.. Επομένως, εκτιμάς τα καλά του λόγια αλλά μέχρι εκεί. Τα υπόλοιπα θα πρέπει να τα δεις να γίνονται πράξη και τότε μόνο θα αποφασίσεις αν θα προχωρήσετε στο παρασύνθημα.

3. Μια και λέμε για «παρασύνθημα»… κράτα και λίγο τις αποστάσεις! Δοκίμασε τις αντοχές του… Δεν πρόκειται να πάθει τίποτα, σου το εγγυόμαστε! Αν δεις ότι από την πρώτη εβδομάδα αρχίζει να κάνει παράπονα ή (ακόμα καλύτερα) εξαφανίζεται σιγά σιγά… είσαι πολύ τυχερή που εκδήλωσε τόσο νωρίς τους σκοπούς του!

4. Δικαιολογίες: Όταν σου προτείνει να βγείτε, εσύ πριν συμφωνήσεις, έχεις αρχίσει να σκέφτεσαι τι θα βάλεις. Όταν όμως προτείνεις εσύ την έξοδο… Μια έχει δουλειά, την άλλη έχει τις κλειστές του και μετά η μαμά του αρρώστησε και πρέπει να μείνει σπίτι για να της αλλάζει τις κομπρέσες! Κλασική αντρική συμπεριφορά όταν θέλει να σε αποφύγει με τρόπο. Ο άντρας που θέλει να σε δει, ακόμη κι αν δεν μπορεί να βρεθείτε σήμερα, θα μπορεί οπωσδήποτε αύριο και μάλιστα θα σου το προτείνει ο ίδιος πριν καν το σκεφτείς!

5. SMS, αυτή η μάστιγα. Επιτέλους, δεν είμαστε στο Λύκειο. Αν δεις ότι ο καλός σου δεν σε παίρνει ποτέ ή όταν καλείς εσύ συνήθως δεν μπορεί να μιλήσει… κάτι δεν πάει καλά! Όσο και να σου αρέσει, τα μηνύματα δεν είναι καλό σημάδι, εκτός αν είναι στη δουλειά ο άνθρωπος… Στην περίπτωση που επικοινωνείτε αποκλειστικά με μηνύματα όταν δεν είστε μαζί… σκέψου το καλύτερα!

6. Δώσε μου μία ευκαιρία… σε κοιτάζει στα μάτια σαν πληγωμένο κουτάβι, η φωνή του τρέμει κι εσύ το μόνο που θέλεις είναι να τον πάρεις αγκαλίτσα. Το να του δώσεις μια δεύτερη ευκαιρία, εξαρτάται από το ατόπημα που προηγήθηκε. Αν πρόκειται για κάτι light, είναι δίκαιο. Αν όμως τον έπιασες με άλλη και τώρα σου ζητά να τον δεχτείς πίσω… σκέψου το καλά. Διότι η δεύτερη ευκαιρία μπορεί πολύ εύκολα να γίνει και τρίτη και τέταρτη και στο τέλος να του εύχεσαι «η ώρα η καλή».

Για να κλείσουμε.. σ’ αυτή τη ζωή κάποια πράγματα είναι απόλυτα. Κι επειδή οι άντρες έχουν πολύ απλή σκέψη, όταν θέλουν κάτι το δείχνουν. Επομένως αν σε γουστάρει θα σε διεκδικήσει, θα κάνει πράξεις αυτά που λέει και θα είναι στο πλευρό σου πριν να χρειαστεί να το ζητήσεις εσύ. Ό,τι κάνει με λίγα λόγια ένας ερωτευμένος άνθρωπος, ανεξάρτητα αν είναι άντρας ή γυναίκα. Στο κάτω κάτω, αυτό είναι το σωστό. Μην τσιμπάς λοιπόν και διεκδίκησε αυτό που σου αξίζει. Αν αυτό είναι δύσκολο…τότε μάλλον το άλλο σου μισό σε περιμένει κάπου αλλού!