Βήμα-Βήμα το Dior Μακιγιάζ για τα Χριστούγεννα 2015

Όπως ενημερωθήκαμε και σε προηγούμενο άρθρο, η νέα σειρά καλλυντικών μακιγιαζ για τα χριστουγεννα 2015 που κυκλοφόρησε η Dior, είναι ειδικά προσαρμοσμένη για την περίοδο των εορτών. Τα νέα προϊόντα μακιγιάζ έχουν μεταλλικές υφές, με έντονα εφέ λάμψης για να είστε και να δείχνετε λαμπερή τα χριστούγεννα..

Το Woman o’clock θα σας δείξει βήμα-βήμα τα σωστά βήματα για να πετύχετε το χριστουγεννιάτικο μακιγιαζ 2015 του εξωφύλλου, της νέας χριστουγεννιάτικης καμπάνιας του οίκου Dior “State of Gold

μακιγιαζ για τα χριστουγεννα 2015-dior-womanoclock (3)
“001 LUXURIOUS BEIGE” DIOR ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2015

BHMA 1#

Αφού περάσετε μία ωραία βάση στο πρόσωπό σας, τελειώστε με τη limited edition GOLDEN LIGHT πούδρα, που
δίνει στην επιδερμίδα ένα φινίρισμα λάμψης

 

 

BHMA 2#

μακιγιαζ για τα χριστουγεννα 2015-dior-womanoclock
“576 ETERNAL GOLD” DIOR ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2015

Για τα μάτια χρησιμοποιήστε την πιο ανοιχτή σκιά (ivory)από την 5απλή παλέτα σκιών της νέας σειράς μακιγιαζ για τα χριστουγεννα 2015, απλώνοντας τη σε όλη την επιφάνεια του ματιού μέχρι το φρύδι, το ίδιο χρώμα χρησιμοποιήστε και στο κάτω βλέφαρο. Τοποθετήστε περισσότερη ποσότητα στη κόγχη του ματιού για περισσότερη λάμψη. Σε δεύτερη φάση, αναμείξτε το απαλό ροδακινί χρώμα με το μεταλλικό σοκολατί και τοποθετήστε το στο κόκκαλο του φρυδιού για να δώσετε βάθος. Τέλος με τη σκούρα γκρι σκιά βάψτε την εξωτερική γωνία του ματιού σας, δημιουργώντας ένα πλάγιο V.. Για περισσότερη ένταση προσθέστε επιπλέον χρώμα.

μακιγιαζ για τα χριστουγεννα 2015-dior-womanoclock (2)
“866 ROSE SUBLIME” DIOR ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2015

BHMA 3#

Ζεστάνετε τα ζυγωματικά του προσώπου σας  με το ρουζ της Dior, δουλεύοντας το πινέλο μπρος-πίσω με απαλές κινήσεις.

 

μακιγιαζ για τα χριστουγεννα 2015-dior-womanoclock (4)
“770 FANTASTIQUE” DIOR ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2015

BHMA 4#

Τελειώστε το μακιγιαζ για τα χριστουγεννα 2015 της Dior με τα χείλη σας. Το υπέροχο φούξια κραγιόν μεγάλης διάρκειας “770 FANTASTIQUE” σε ματ υφή, θα κάνει τα χείλη σας βελούδινα.