Ημιμόνιμο Βερνίκι: Πως Βγαίνει Χωρίς να Καταστραφούν τα Νύχια

Το ημινόνιμο βερνίκι είναι αυτό που προτιμούν περισσότερο οι γυναίκες. Το ημιμόνιμο βερνίκι είναι ανθεκτικό, έχει μεγάλη διάρκεια, περισσότερη γυαλάδα και το κόστος του είναι σχετικά χαμηλό. Γενικά τα θετικά είναι πολλά, το μόνο αρνητικό είναι ότι δεν βγαίνει το ίδιο εύκολα όπως ένα απλό βερνίκι νυχιών. Οι περισσότερες απο μας πηγαίνουν στο κομμωτήριο η σε κάποιον επαγγελματία για να το αφαιρέσουν, αλλά μπορείτε να παραλείψετε αυτό το βήμα και να βγάλετε το ημιμόνιμο βερνίκι στο σπίτι. Διαβάστε παρακάτω τις πληροφορίες σχετικά με το πως βγαινει το ημιμονιμο βερνικι χωρίς να καταστραφούν τα νύχια.

Πως βγαινει το ημιμονιμο βερνικι ; Η αφαίρεση του ημιμόνιμου μπορεί να γίνει με 2 τρόπους χωρίς να καταστραφούν τα νύχια, αρκεί να το κάνετε σωστά και με υπομονή.

πως-να-αφαιρεσω-το-ημιμονιμο-womanoclock-2.gr
ΠΩΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΟ ΗΜΙΜΟΝΙΜΟ ΒΕΡΝΙΚΙ

Γεμίστε ένα μπολ με καθαρό ασετόν. Το ασετόν είναι μια χημική ουσία που βοηθά να μαλακώσει το ημιμόνιμο βερνίκι και να αφαιρεθεί πιο εύκολα από το φυσικό νύχι σας. Τα συστατικά του καθαρού ασετόν είναι πιο δυνατά από αυτά του απλού για να αφαιρέσετε το ημιμόνιμο.

Προστατέψτε το δέρμα γύρω από τα νύχια σας με βαζελίνη. Το ασετόν μπορεί να στεγνώσει και να βλάψει το δέρμα σας. Με βαζελίνη και μια μπατονέτα περάστε την περιοχή γύρω από τα νύχια και βάλτε τα μέσα στο μπολ για 5 -7 λεπτά. Αν το ασετόν ερεθίζει το δέρμα σας, ακολουθήστε τον επόμενο τρόπο με το βαμβάκι και το αλουμινόχαρτο..

πως-να-βγαλω-το-ημιμονιμο-βερνικι-womanoclock-1.gr
ΠΩΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΟ ΗΜΙΜΟΝΙΜΟ ΒΕΡΝΙΚΙ

Εμποτίστε μικρά κομμάτια από βαμβάκι με ασετόν και βάλτε τα σε κάθε νύχι τυλίγοντας τα με αλουμινόχαρτο για 10-15λεπτά. Αφαιρέστε το αλουμινόχαρτο με το βαμβάκι από ένα ένα νύχι. Κανονικά σε αυτό το σημείο το ημιμόνιμο βερνίκι θα πρέπει να έχει φουσκώσει και να αφαιρείται με ευκολία. Αν κάποια σημεία δεν βγαίνουν χρησιμοποιήστε ένα σπρωχτηράκι για να το βγάλετε. Εάν το βερνίκι εξακολουθεί να μένει σταθερό, μην το ζορίστε, υπάρχει κίνδυνος να καταστρεψετε τα νύχια σας. Τυλίξτε τα πάλι με βαμβάκι και αλουμινόχαρτο για 5 λεπτά ακόμα.

ημιμονιμο-βερνικι-πως-να-το-βγαλω-womanoclock.gr-3
ΠΩΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΟ ΗΜΙΜΟΝΙΜΟ ΒΕΡΝΙΚΙ

Ξεπλύνετε το ασετόν και στη συνέχεια δώστε τους το σχήμα που θέλετε με μια λίμα. Αν είναι απαραίτητο και τα νύχια σας είναι τραχιά, μπορείτε να κάνετε λίγο buffering για να τα λειάνετε. Τέλος ενυδατώστε τα νύχια με λοσιόν ή λαδάκι.