12 Ιδέες για Υποδεχτείτε τα Χριστούγεννα με μία Στολισμένη Πόρτα

Ο καλύτερος τρόπος για να υποδεχτείτε τα Χριστούγεννα είναι να ξεκινήσετε από το στολισμό της πόρτας.. Οι επιλογές πολλές, τα υλικά αρκετά, άρα ο στολισμος πορτας για τα χριστουγεννα είναι παιχνιδάκι, αρκεί να ρίξετε μια ματιά παίρνοντας μερικές ιδέες από τις παρακάτω φωτογραφίες.

Μπορείτε να τοποθετήσετε μικρά χριστουγεννιάτικα δέντρα και στις δύο πλευρές της πόρτας, να τις διακοσμήσετε με γιρλάντες, μικρές καμπάνες, κορδέλες και στεφάνια. Επίσης χρησιμοποιήστε βαμβάκι για να φέρεται ένα χιονισμένο τοπίο στην είσοδο του σπιτιού σας… Μην ξεχνάτε και τις εσωτερικές πόρτες, ο στολισμός τους είναι το νέο trend των φετινών Χριστουγέννων.

στολισμος-πορτας-για-τα-χριστουγεννα-womanoclock-1 χριστουγεννιατικη-διακοσμηση-πορτας-womanoclock-2 στολισμος-πορτας-για-τα-χριστουγεννα-womanoclock-3 χριστουγεννιατικη-διακοσμηση-πορτας-womanoclock-4 στολισμος πορτας για τα χριστουγεννα-womanoclock-5 χριστουγεννιατικη-διακοσμηση-πορτας-womanoclock-6 χριστουγεννιατικη-διακοσμηση-πορτας-womanoclock-7 χριστουγεννιατικη-διακοσμηση-πορτας-womanoclock-8 στολισμος πορτας για τα χριστουγεννα-womanoclock-9 χριστουγεννιατικη-διακοσμηση-πορτας-womanoclock-10 στολισμος πορτας για τα χριστουγεννα-womanoclock-11 χριστουγεννιατικη-διακοσμηση-πορτας-womanoclock