Το πρώτο Αρωμα Miu Miu Έκανε την Άφιξή του

Ο γνωστός γαλλικός οίκος Miu Miu που φημίζεται για το πάντρεμα της θηλυκότητας με την πολυτέλεια, προσθέτει στον χώρο της ομορφιάς το πρώτο και νέο αρωμα Miu Miu , ιδανικό για δημιουργική γυναίκα που διαθέτει ισχυρή και ανεξάρτητη ταυτότητα.

Άρωμα Miu Miu
Η αρωματοποιός Daniela Andrier, αντλώντας την έμπνευσή της από την Prada, δημιουργεί κάτι που μοιάζει με συνονθύλευμα αντιθέσεων. Αρχικά μια κομψή, αισθησιακή floral νότα από κρίνο της κοιλάδας, καταλήγει σε μια σύνθεση από πραγματικό γιασεμί, αυθεντικό τριαντάφυλλο και συνθετικές πράσινες νότες. Αυτή η απαλή, δροσερή και αθώα ευωδιά συνδυάζεται με ένα βαθύ, γήινο φόντο από ξύλα και πιπέρι Akigalawood, που είναι ένα εκχύλισμα από πατσουλί. Έτσι, το πρώτο άρωμα της μάρκας Miu Miu είναι κάτι σαν χίμαιρα. Δεν μπορείς να το κατηγοριοποιήσεις γιατί αρνείται να κατηγοριοποιηθεί.

Άρωμα Miu Miu
Όσο για το μπουκάλι του αρώματος Miu Miu, ο σχεδιασμός του έρχεται με την περίφημη υπογραφή του οίκου Miu Miu. Ο ημιδιαφανής, κόκκινος δίσκος προσθέτει μία παιχνιδιάρικη, καλλιτεχνική νότα που έρχεται σε αντίθεση με την ψυχρή μπλε απόχρωση, με δείγματα νεανικής και συγχρόνως θηλυκής κομψότητας.

Εκτός από την έκδοση των του αρώματος Miu Miu σε 30ml, 50ml, 100ml, το Miu Miu Fragrance θα το βρείτε σε κρέμα σώματος και λοσιόν, καθώς και τζελ για το ντους.

Πρόσωπο της καμπάνιας Miu Miu Fragrance το γνωστό μοντέλο Stacy Martin