Glass Nails: το πιο Hot Nail Art να δοκιμάσεις ΤΩΡΑ!

glass nails trend

Ένα από τα πιο hot trends της σεζόν Φθινόπωρο Χειμώνας 2015-2016, και ιδανικό μανικιούρ για τα Χριστούγεννα, είναι τo Shattered Glass Nails. To Glass Nail manicure μιμείται το εφέ ενός σπασμένου γυαλιού που αντανακλάται στο φως και είναι ότι πιο hot έχουμε δει τον τελευταίο καιρό σε nail art. Και φυσικά, το νέο trend προήλθε από την Κορέα όπως και πολλά άλλα τέτοιου είδους nail designs.

Για το video εφαρμογής σε φυσικά νύχια δες εδώ
Για video glass nails με 3 διαφορετικούς τρόπους δες εδώ
Για εκθαμβωτικά σχέδια με glass nails δες εδώ

To glass nails είναι πολύ εύκολο να το δημιουργήσεις μόνη σου στο σπίτι καθώς πρόκειται για απλές ταινίες ή πλαστικοποιημένο σελοφάν που μπαίνει πάνω από το μανό σου. Όμως, παρά την ευκολία του είναι από τα λίγα manicure που μπορούν να σου δώσουν ένα τόσο glamorous αποτέλεσμα.

shattered glass nails
Η διαδικασία εφαρμογής είναι τόσο απλή όσο ακούγεται: βάση, μανό, κομμάτια για glass nails και top coat. Υλικά για glass nails μπορείς να βρεις σε όλα τα καταστήματα με είδη διακόσμησης νυχιών και υπάρχουν είτε σε έτοιμα κομμένα είτε σε ταινίες που τις κόβεις σε όποιο σχήμα θέλεις.

Με τα glass nails μπορείς να δημιουργήσεις από τα πιο απλά nail designs έως και τα πιο glamorous art deco masaics, ενώ ένα μανικιούρ με negative space δείχνει τελείως διαφορετικό αν δημιουργηθεί με glass nail art.