Μνημείο Μόδας το νέο Κτίριο του Οίκου Dior

Πρόσφατα άνοιξε τις πόρτες της στο κοινό η νέα Μπουτίκ του Γαλλικού Οίκου Cristian Dior, στην καρδιά της Σεούλ. Το νέο επιβλητικό εξαώροφο αρχιτεκτονικό αριστούργημα αποτελεί μνημείο μόδας κάτω από την υπογραφή του βραβευμένου αρχιτέκτονα Christian de Portzamparc και του εκκεντρικού διακοσμητή Peter Marino.
Με πρόσοψη σαν από λευκό σατέν και σχήμα από θηλυκές καμπύλες ή σαν γιγαντιαία πέταλα, αυτό το καθαρό αρχιτεκτονικό σχέδιο θυμίζει εξολοκλήρου τις Haute Couture δημιουργίες του Οίκου Christian Dior.

Dior Boutique Seoul
Εκτός από τις δημιουργίες του Οίκου Christian Dior η μπουτίκ διαθέτει επίσης μια πανέμορφη γκαλερί μόδας, VIP σαλόνι για τους απαιτητικούς επισκέπτες και μια καφετέρια που λειτουργεί από τον περίφημο σεφ ζαχαροπλαστικής Pierre Hermé.

Αντανακλώντας τη διαχρονική κομψότητα του οίκου Dior, η νέα boutique είναι σίγουρα ένα σήμα κατατεθέν του Gangnam-Gu, της ακριβότερης περιοχής στην ασιατική ανερχόμενη μητρόπολη. Η επιχείρηση λειτουργεί από 20 Ιουνίου του 2015 και θεωρείται ως αξιοθέατο για τους επισκέπτες της Σεούλ.

Dior Boutique Seoul
Dior Boutique Seoul

Dior Boutique Seoul