Μετά την πολυσυζητημένη συνεργασία της MaxFactor με τη γνωστή ταινία Star Wars, ήρθε η ώρα να μας αποκαλυφθούν τα 6 war beauty looks που δημιουργήθηκαν αποκλειστικά από την παγκοσμίου φήμης makeup artist και creative design director της Max Factor, Pat McGrath, για τις ανάγκες του 7ου μέρους της ταινίας.
Η Pat McGrath, η αποκαλούμενη βασίλισσα των catwalks beauty, έδωσε νέα διάσταση στη συνεργασία της με τη MaxFactor, δημιουργώντας το θέμα και τη νέα collection καλλυντικών που μεταμόρφωσαν τους χαρακτήρες της ταινίας Star Wars, για το Επεισόδιο VII: The Force Awakens.
Στα 6 εντυπωσιακά looks, η Pat McGrath αναδεικνύει με δημιουργικά metallic touches και graphic lines τη φωτεινή και σκοτεινή πλευρά των χαρακτήρων της ταινίας.
To πολυαναμένομενο, έβδομο μέρος της saga του «Star Wars» με τα 6 looks που θα δείτε παρακάτω, αναμένεται να παιχτεί στην Ελλάδα στις 24 Δεκεμβρίου, παραμονή Χριστουγέννων.


