Κάνε Plopping στα Μαλλιά σου! Μπουκλες με Φυσικο Τροπο (VIDEO)

Το Plopping είναι γνωστό αρκετά χρόνια τώρα, αλλά επειδή σπανίως εφαρμόζεται έχει ξεχαστεί με τα χρόνια! Αφορά τα σγουρά ή τα σπαστά μαλλιά δημιουργώντας μπουκλες με φυσικο τροπο. Τι νομίζετε ότι έκαναν οι γυναίκες πριν την ανακάλυψη των εργαλείων styling? plopping λοιπόν!!

μπουκλες με φυσικο τροπο-womanoclock-1
Plopping: Φυσικές Μπούκλες Χωρίς Θερμότητα

Τι είναι plopping; Είναι μια απλή τεχνική styling μαλλιών για να δημιουργήσουμε μπουκλες με φυσικο τροπο, χωρίς φριζάρισμα, χωρίς τη χρήση θερμότητας, όπως πρέσες σίδερα, σεσουάρ,  βούρτσες κλπ. Η κάθε μια από μας που έχει σγουρά ατίθασα ή μαλλιά που φριζάρουν, μπορεί με την τεχνική Plopping να βρει λύση και να υιοθετήσει το συγκεκριμένο styling καθημερινά.
Το καλύτερο πράγμα στο plopping. είναι ότι οι μπούκλες είναι υπό έλεγχο χωρίς να προκαλείται καμία ζημία από τη θερμότητα, πράγμα ιδιαίτερα ευεργετικό για τα μαλλιά.
Το Plopping σχηματίζει μπουκλες με φυσικο τροπο, ενώ το t-shirt ή πετσέτα(θα δείτε παρακάτω) τις περιορίζει και τις ελέγχει εντελώς.

Πως Γίνεται:
1) Ξεκινήστε με την εφαρμογή προϊόντων styling και απλώστε σε νωπά μαλλιά
2) Γυρίστε ανάποδα το κεφάλι και με τα χέρια σας δουλέψτε τις μπούκλες
3) Απλώστε ένα t-shirt και ακουμπήστε τα μαλλιά σας κάθετα. Τυλίξτε και περιορίστε τις μπούκλες στο κέντρο του t-shirt. Η πετσέτα θα πρέπει να καλύπτει το σύνολο των μαλλιών σας.
(Συμβουλή:. Απλώστε το t-shirt ή την πετσέτα σας σε ένα κρεβάτι ή τραπέζι)
4) Αναδιπλώστε τις πλευρές του t-shirt από κάθε πλευρά. Βεβαιωθείτε ότι είναι έχετε καλύψει όλο το κεφάλι και έχετε σταθεροποιήσει καλά τις δύο γωνίες σε κάθε πλευρά του t-shirt ή πετσέτα.Τώρα οι μπούκλες σου έχουν περιοριστεί και τις ελέγχεις εσύ!
5)Αφήστε μέχρι να στεγνώσει