D&G Makeup 2015/16: Συλλογή για Chic Μαμάδες

Η Φθινοπωρινή Beauty Collection 2015 των Dolce & Gabbana (#dglovesfall make up) είναι άμεσα συνδεδεμένη και εμπνευσμένη από το Dolce & Gabbana Mamma fashion show που λανσάρει 2 διαφορετικά στιλ μακιγιάζ: 1) Ένα αγνό μακιγιάζ με εντυπωσιακή λάμψη, απαλά μάγουλα και ροζ χείλη για μαμάδες όλο γλύκα και 2) ένα πολύ κομψό και σέξι μακιγιάζ ιδανικό για εντυπωσιακές μαμάδες με βελούδινο πρόσωπο και κόκκινα χείλη. Και τα 2 στιλ μακιγιαζ dolce & gabbana 2015 είναι γοητευτικά και προσαρμόζονται εύκολα στην καθημερινότητα μας.

μακιγιαζ dolce & gabbana
H νέα συλλογή μακιγιαζ dolce & gabbana 2015 αποτελείται από κρεμώδης και μη σκιές, κραγιόν, lip gloss και μανό με έμφαση σε αποχρώσεις του ροζ, κόκκινου, μοβ και μπλε.
Για τα μάτια: α) 3 γήινα χρώματα σε κρεμώδης σκιές (Perfect Mono Eyeshadows), Zambizi Beige (μπεζ), Leo Brown (καφέ), Antique Rose (αντικέ ροζ). β) Παλέτα με 4 χρώματα σκιές ματιών (Eyeshadow Quad Fall Harvest)

μακιγιαζ dolce & gabbana
Dolce and Gabbana Φθινόπωρο 2015 – Perfect Mono Eyeshadows – Zambizi Beige 125, Leo Brown 47, Antique Rose 35
μακιγιαζ dolce & gabbana
Dolce and Gabbana Φθινόπωρο 2015 – Eyeshadow Quad Fall Harvest  172

Για τα χείλη:: α) 3 αποχρώσεις κραγιόν με ξεχωριστή γοητεία η κάθε μία. Για το αθώο look υπάρχει το creamy κραγιόν σε χρώμα Antique Rose (αντικέ ροζ κραγιόν) ενώ για τα πιο σεξι look μακιγιάζ υπάρχουν τα παθιάρικα κραγιόν σε Royal κόκκινο και μοβ (Purple Passion).
β) Για πολύ Glossy χείλη η collection λανσάρει 3 lip gloss σε χρώματα πραλίνα για natural look ή στις με ένταση αποχρώσεις του κόκκινου και του μοβ.

μακιγιαζ dolce & gabbana
Dolce and Gabbana Φθινόπωρο 2015 – Classic Cream Lipstick – Red Royal 622, Antique Rose 232, Purple Passion 157
μακιγιαζ dolce & gabbana
Dolce and Gabbana Φθινόπωρο 2015 – Intense Colour Gloss Purple Passion, Royal Red, Brown

Για τα νύχια: υπάρχουν στην collection 4 αποχρώσεις μανό: Antique ροζ, Royal κόκκινο, εξωτικό μπλε (Jaipur Blue) και γκρι πέρλα (Tahitian Grey).

μακιγιαζ dolce & gabbana
Dolce and Gabbana Φθινόπωρο 2015 – The Nail Lacquers – Antique Rose 222, Red Royal 640, Tahitian Grey 712, Jaipur Blue 716