Πως να Αποκτήσετε 70s αφέλειες

Πόσες από σας έχετε δοκιμάσει έστω μία φορά τις 70s αφέλειες? Αν το έχετε κάνει, θα γνωρίζετε ήδη ότι είναι από τις πιο στιλάτες αφέλειες, αλλά και ταυτόχρονα δυσκολότερες στο styling. Αλλά ως γνωστόν επειδή μας αρέσουν τα δύσκολα, με τις σωστές οδηγίες θα επιμείνουμε σε αυτό το look.

Σημειώστε ότι το αποτέλεσμα εξαρτάται κυρίως από τον τύπο και την ποιότητα των μαλλιών σας. Ο ιδανικός τύπος μαλλιών για αυτό το στυλ είναι τα πυκνά και ίσια, ενώ τα σγουρά μαλλιά είναι η χειρότερη επιλογή, δεδομένου ότι απαιτείται πολύ δουλειά για να διαμορφώσετε τις αφέλειες.

Πώς θα πετύχετε το Styling

Η διαδικασία μπορεί να διαφέρει στο styling ανάλογα με τον τύπο των μαλλιών σας. Για λεπτά μαλλιά προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε τα προϊόντα volumizing. Στεγνώστε με τα δάχτυλά σας προς την κατεύθυνση που θέλετε για να αποκτήσετε τον απαραίτητο όγκο. Σε περίπτωση που έχετε σγουρά μαλλιά προτείνω να χρησιμοποιήσετε ένα προϊόν ισιώματος. Για το σχηματισμό, χρησιμοποιήστε μία μικρή βούρτσα για να δουλέψετε τα μαλλιά λεπτομερώς και επιμείνετε αρκετά με την θερμότητα, είναι το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε. Αν τα μαλλιά σας είναι ίσια και πυκνά, τότε με ένα σίδερο ισιώματος θα έχετε το αποτέλεσμα που θέλετε.

Πώς να τις διατηρήσετε 

Οι αφέλειες  συνήθως γίνονται πιο γρήγορα λιπαρές από ό, τι τα υπόλοιπα μαλλιά. Έτσι για να κρατηθούν φρέσκιες, ίσως χρειάζεται καθημερινό λούσιμο. Τώρα, αν δεν αρέσει η ιδέα του να λούζεστε σε καθημερινή βάση, τότε ένα ξηρό σαμπουάν είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς.