6 Make up Trends 2015-2016 να Δοκιμάσεις ΤΩΡΑ!

Όσο και αν μας αρέσουν οι νέες τάσεις και τα εκκεντρικά μακιγιάζ που παρουσιάζονται κάθε χρόνο στις πασαρέλες, εκτιμούμε περισσότερο αυτά τα μακιγιάζ που μπορούμε να τα εφαρμόσουμε στο σπίτι εύκολα και γρήγορα. Παρακάτω θα βρεις όλα τα εντυπωσιακά και εύχρηστα make up trends 2015-2016 – Φθινόπωρο Χειμώνας – από τις πασαρέλες που πρέπει να δοκιμάσεις για αυτή τη σεζόν!

Vampy 90’s Lips

Από το χρώμα του δαμάσκηνου έως τα cherry lips, οι σκούρες αποχρώσεις των 90’s έχουν την τιμητική τους.

Γραμμικό Eyeliner

Ακόμη και όταν το χέρι σου δεν το χει να κρατήσει τη γραμμή του eyeliner κοντά στις γραμμές των ματιών, όποια γραμμή και αν τραβήξεις αυτή τη σεζόν σίγουρα θα είναι in fashion. Έντονα γραμμικά eyeliner σε cat eye κάνουν τη διαφορά και ανεβάζουν τον πήχη στα makeup trends 2015-2016 Φθινόπωρο Χειμώνας.

Φυσικές Αποχρώσεις με Μπρονζέ και Βερικοκί Σκιές

Κράτα τις φυσικές αποχρώσεις με φωτεινότητα για το μακιγιάζ σου. Είναι σίγουρο ότι σου ταιριάζουν και δεν διακινδυνεύεις το αποτέλεσμα.

Ροδαλά Μάγουλα

Τα flash cheeks συνεχίζουν να μας ταξιδεύουν σε ρομαντικές και αγνές εποχές όπου τα μάγουλά μας κοκκίνιζαν από ντροπή. Είναι μια αρκετά δημοφιλής τάση ακόμα και στο μακιγιάζ νύφης. Για αυτή την τεχνική χρησιμοποίησε ροζέ ή βερικοκί τόνους.

Smokey Eye

Γνωστό και διαχρονικό makeup trend που κυριαρχεί σε κάθε runway fashion από τις πιο απαλές έως και τις μαύρες αποχρώσεις.

make up trends 2015-2016
Karen Walker Φθινόπωρο 2015

Metallic Eye Shadows

Τέλος, δοκίμασε τη διαφορά με μεταλλικές σκιές και υλικά που θα δείξουν το βλέμμα σου πιο λαμπερό.