10 Top Χρωματα Μοδας Φθινοπωρο Χειμωνας 2015-2016

Η μόδα αυτή τη σεζόν υφαίνει έναν μεγαλειώδη ιστό από γήινες και neutrals αποχρώσεις συνδυασμένες με bold χρώματα και σχέδια όπου κάνουν το αποτέλεσμα άκρως εντυπωσιακό. Τα χρωματα μοδας Φθινοπωρο χειμωνας 2015-2016 αντανακλούν την ελπίδα, τη διασκέδαση, εξάπτουν τη φαντασία μας και οπωσδήποτε μας ετοιμάζουν για ένα μεγάλο comeback στη φύση.
Το womanoclock.gr σε ενημερώνει για τα 10 TOP χρώματα μοδας φθινοπωρο χειμωνας 2015-2016 που πρέπει να μπουν στην γκαρνταρόμπα σου για να είσαι η πιο ενημερωμένη Fashionista.

Dried Herb – Αποξηραμένο Βότανο
Με τις γραμμές που επικρατούν στη μόδα αυτή τη σεζόν το “dried herb” θεωρείτε ένα σοφιστικέ και κομψό χρώμα που είναι άμεσα συνδεδεμένο με τη φύση και τη γοητεία της. Πολλοί σχεδιαστές το επέλεξαν για τις collections τους F/W 2015-2016 όπως Elie Saab, Etro, Versace, Roland Mouret, Tom Ford, Houghton, Mary Katrantzou, Jason Wu κ.α.

χρωματα μοδας φθινοπωρο χειμωνας 2015-2016
Χρωματα Μοδας Φθινοπωρο/Χειμωνας 2015-2016 – Dried Herb

Desert Sage – Βότανο της Ερήμου
Ένας υπέροχος συνδυασμός του απαλού πράσινου και του γκρι μας δίνει αυτό το καταπληκτικό κατά εμένα χρώμα, από το βότανο της ερήμου. Ένα χρώμα που είναι ικανό από μόνο του να αφήσει το δικό του στίγμα στη μόδα και μας θυμίζει πολύ τη φύση και την απλότητα. Το είδαμε στους Giambattista Valli, Noon by Noor Dennis Basso κ.α.

χρωματα μοδας φθινοπωρο χειμωνας 2015-2016
Χρωματα Μοδας Φθινοπωρο/Χειμωνας 2015-2016 – Desert Sage

Stormy Weather – Καιρός για Καταιγίδα
Αξιόπιστο και δροσερό. Ένα χρώμα εμπνευσμένο από τα χρώματα του καιρού που ετοιμάζεται για καταιγίδα. Το stormy weather είναι μία δυνατή και σταθερή απόχρωση μεταξύ του μπλε και του γκρι κατάλληλη για να εκφράσει τη δυναμική μιας απαιτητικής business woman. Το Stormy Weather έκανε την εμφάνισή του στις collection Nicole Miller, Lela Rose, Proenza Schouler, Michael Kors, Stella McCartney, Marco de Vincenzo κ.α.

χρωματα μοδας φθινοπωρο χειμωνας 2015-2016
Χρωματα Μοδας Φθινοπωρο/Χειμωνας 2015-2016 – Stormy Weather

Oak Buff
Όπως όταν ο ήλιος βγαίνει μετά από μία καταιγίδα και μας δίνει ελπίδα έτσι και αυτό το χρυσό- κίτρινο και ζεστό χρώμα προσδίδει όμορφα συναισθήματα. To Oak Buff είναι άλλο ένα ενεργητικό και ευεργετικό χρώμα από τη φύση. Giambattista Valli, John Galliano, Bibhu Mohaparta, Christian Dior, Victoria Beckham, David Koma είναι μερικοί από τους οίκους που το χρησιμοποίησαν στις collections τους.

χρωματα μοδας φθινοπωρο χειμωνας 2015-2016
Χρωματα Μοδας Φθινοπωρο/Χειμωνας 2015-2016 – Oak Buff

Marsala – Κόκκινο κρασί Μαρσάλα
Ένα πλούσιο καφέ κόκκινο και γήινο χρώμα που προέρχεται από τις αποχρώσεις του κόκκινου κρασιού Marsala, προσδίσει σίγουρα φινέτσα σε κάθε εμφάνιση. Από μόνο του ως χρώμα είναι εντυπωσιακό αλλά δημιουργεί και όμορφα κοντράστ κοντά σε άλλες αποχρώσεις. Maison Margiela, Hermes, Tommy Hilfiger, Tory Burch, Emilio Pucci, Roland Mouret, Rebecca Minkoff, Tibi, Zimmermann, Nicholas K, κ.α.

χρωματα μοδας φθινοπωρο χειμωνας 2015-2016
Χρωματα Μοδας Φθινοπωρο/Χειμωνας 2015-2016 – Marsala

Biscay Bay
Μία γαλήνια συμφωνία μεταξύ θερμών και ψυχρών χρωμάτων, του μπλε και του πράσινου, χαρακτηρίζει αυτό το δροσερό και χειμερινό χρώμα Biscay Bay που μας ταξιδεύει σε πράσινα νερά και ευχάριστα μέρη. Ενέπνευσε σχεδιαστές όπως Elie Saab, Christian Siriano, Monique Lhuillier, Michael Kors, Daniel Silverstein, Cynthia Steffe, Ohne Titel, Temperley London κ.α.

χρωματα μοδας φθινοπωρο χειμωνας 2015-2016
Χρωματα Μοδας Φθινοπωρο/Χειμωνας 2015-2016 – Biscay Bay

Reflecting Pond – Αντανάκλαση στη Λίμνη
Άλλο ένα χρώμα από τις ομορφιές της φύσης έρχεται δυναμικά να προστεθεί στα 10 τοπ χρωματα μοδας φθινοπωρο χειμωνας 2015-2016. Ένα μπλε χρώμα με βάθος, προερχόμενο από τις αντανακλάσεις της φύσης το σούρουπο σε μία λίμνη.Προσδίδει σταθερότητα και ασφάλεια. Σχεδιαστές που το παρουσίασαν στις collections τους Marc Jacobs, Chanel, Nina Ricci, Tory Burch, Barbara Bui, Tibi κ.α.

χρωματα μοδας φθινοπωρο χειμωνας 2015-2016
Χρωματα Μοδας Φθινοπωρο/Χειμωνας 2015-2016 – Reflecting Pond

Cadmium Orange – Το πορτοκαλί του Καδμίου
Με αποχρώσεις του πορτοκαλιού, το Cadmium Orange στη μόδα είναι ένα ελκυστικό και σοφιστικέ χρώμα που προκαλεί αισθήματα αισιοδοξίας, διασκέδασης και φαντασίας. Ανήκει στις θερμές αποχρώσεις, είναι extra chic και ικανό να σταθεί από μόνο του στα outfits ως total η να χρησιμοποιηθεί για έντονες αντιθέσεις. Marc Jacobs, Balmain, Louis Vuitton, Victoria Beckham, Naeem Khan, Christian Siriano, MSGM and Fendi

χρωματα μοδας φθινοπωρο χειμωνας 2015-2016
Χρωματα Μοδας Φθινοπωρο/Χειμωνας 2015-2016 – Cadmium Orange

Cashmere Rose
Μία απαλή και ευγενής απόχρωση του ροζ, τόσο πλούσια όσο και το Κασμίρ, επιστρέφει από τη δεκαετία των 60’s προσαρμοσμένο στα σημερινά δεδομένα. Ένα χρώμα πολλά υποσχόμενο που δεν άφησε αδιάφορους τους σχεδιαστές Prada, Channel, Marni, Calvin Klein, Marc Jacobs, Altuzarra, Dolce & Gabbana κ.α.

χρωματα μοδας φθινοπωρο χειμωνας 2015-2016
Χρωματα Μοδας Φθινοπωρο/Χειμωνας 2015-2016 – Cashmere Rose

Amethyst Orchid – Ορχιδέα Αμέθυστος
Γνωστό για τις ιδιότητες του, το χρώμα του αμέθυστου στην ορχιδέα είναι ένα στολίδι για το χώρο της μόδας αυτή τη σεζόν. Ενδιαφέρον και ζωντανό, το αινιγματικό Amethyst Orchid είναι μια εξαιρετική απόχρωση, τολμηρή, δημιουργική και συναρπαστική. John Galliano, Tadashi Shoji, Barbara Tfank, Jonathan Saunders, Zimmermann και πολλοί άλλοι απεικόνισαν αυτή την τόσο feminine απόχρωση στα φθινοπωρινά (2015) τους σχέδια.

χρωματα μοδας φθινοπωρο χειμωνας 2015-2016
Χρωματα Μοδας Φθινοπωρο/Χειμωνας 2015-2016 – Amethyst Orchid