Οι Τάσεις στο Νυφικό Μακιγιάζ από τις Πασαρέλες για το 2016

Είμαστε στη θέση να έχουμε μια πλήρη εικόνα για τις τάσεις στο νυφικο μακιγιαζ για το 2016 έτσι όπως το είδαμε στις πασαρέλες. Είδαμε, συγκρίναμε και καταλήξαμε στα top trends για το νυφικο μακιγιαζ 2016, που παρουσίασαν οι οίκοι, στην εβδομάδα μόδας.

Κάθε πέρσι και πιο έντονα μακιγιάζ, κάθε χρόνο και πιο απλά!!  Σκεφτείτε μία νύφη που συμβολίζει την αγνότητα και την αθωότητα, αυτή η εικόνα ενέπνευσε τους σχεδιαστές των νυφικών φορεμάτων και κατά συνέπεια τους make up artists για το 2016. Φέτος λοιπόν το νυφικο μακιγιαζ 2016 συνδυάζει την νεανική ομορφιά με την εσωτερική αγνότητα και έτσι το αποτέλεσμα είναι φυσικό και αέρινο. Τα μάτια είναι βαμμένα με nude σκιές, που απλά τονίζουν το φυσικό τους σχήμα ή είναι ζωγραφισμένα με eyeliner σε κλασσική γραμμή, που επίσης ακολουθεί το φυσικό περίγραμμα. Οι έντονες γραμμές eyeliner ή τα ανοδικά cateyes ανήκουν στο παρελθόν. Τα χείλη σε απαλά γήινα και ροζ χρώματα ή σε βαθιές αποχρώσεις του κόκκινου. Οι σκιές είναι σε χρώματα γήινα που απλώνονται στα μάτια χωρίς υπερβολές, έντονες γωνίες και κοψίματα, ζεσταίνουν φυσικά το βλέμμα και δημιουργούν παιχνίδια με το φως και τη σκιά.

Το ίδιο ισχύει και για την επιδερμίδα. Το δέρμα με τα κατάλληλα προϊόντα και τις σωστές τεχνικές, έχει μια φυσική φρεσκάδα, με ροδαλά τα μήλα του προσώπου και με την φυσική λάμψη της νιότης!

Φυσικό βλέμμα με κόκκινα χείλη

woman-oclock-νυφικο-μακιγιαζ-2016
woman-oclock-νυφικο μακιγιαζ 2016

Κλασσικό Eyeliner (μαύρο ή λευκό) με απαλά χείλη

woman-oclock-2-νυφικο-μακιγιαζ-2016 woman-oclock-3-νυφικο-μακιγιαζ-2016 woman-oclock-4-νυφικο-μακιγιαζ-2016 woman-oclock-5-νυφικο μακιγιαζ 2016

Σκιές σε γήινες αποχρώσεις

woman-oclock-6-νυφικο-μακιγιαζ-2016 woman-oclock-8-νυφικο-μακιγιαζ-2016

woman-oclock-7-νυφικο μακιγιαζ 2016