Δείτε τα Χτενίσματα των Celebrities από τις Κάννες 2015

Παρακολουθήστε τα χτενισματα 2015 των celebrities από τo Διεθνές φεστιβάλ Καννών. Στο κόκκινο χαλί, εμφανίστηκαν διασημότητες όπως η Natali Portman, Naomi Watts, Karlie Kloss, που επαλήθευσαν την κύρια τάση του ανέμελου και φυσικού στιλ στα χτενισματα 2015, σε συνδυασμό με απίστευτα εντυπωσιακά φορέματα.

Natalie Portman
χτενισματα 2015

Η Natalie Portman είναι ένα ζωντανό κορίτσι γεμάτο κομψότητα και γοητεία. Εμφανίστηκε με ένα φωτεινό κόκκινο, φόρεμα Dior και μαύρες ψηλοτάκουνες γόβες του ίδιου οίκου, που τα συνόδευσε με ένα μεσαίου μήκους ίσιο χτένισμα, με πλαϊνή χωρίστρα

Naomi Watts

χτενισματα 2015

Elie Saab φόρεμα επέλεξε η Naomi με ένα απλό χτένισμα για τα ξανθά μαλλιά της. Χτενισμένα προς τα πίσω, με φυσικό όγκο, για να τονίζουν το γοητευτικό πρόσωπο της.

Karlie Kloss


Μία ακόμα ξανθιά παρουσία, το supermodel Kalie, φόρεσε ένα λευκό φόρεμα, από το Atelier Versace.  Το μεσαίου μήκους χαλαρό χτένισμα με τις babylights ανταύγειες φαίνεται φανταστικό.

Julianne Moore

χτενισματα 2015

Η Julianne Moore είναι η ενσάρκωση της θηλυκότητας.  Έκανε αισθητή την παρουσία της με Armani βραδινό φόρεμα. Το χτενισμά της πολύ αυστηρό, με χαμηλό κότσο και χωρίστρα στο πλάι

Frederique Bel
χτενισματα 2015

Η Frederique προσπάθησε να υποστηρίξει αυτό το στιλ του ημιδιάφανου φορέματος, που ανά καιρούς έχουν φορέσει προσωπικότητες όπως Kim, Kardashian, η Jennifer Lopez και Beyonce.  Όσο για τα μαλλιά, τίποτα το ιδιαίτερο αλλά στην ίδια φιλοσοφία του χαλαρού και ανέμελου στιλ στα χτενισματα 2015.

Doutzen Kroes

Η ξανθιά καλλονή εθεάθη στο κόκκινο χαλί με Versace μακρύ λευκό φόρεμα, που έδειξε το σχήμα του κορμιού της. Άψογη η επιλογή του χτενίσματος, με ένα ελαφρύ πιάσιμο των μαλλιών που δεν τραβάει την προσοχή, αλλά αναδεικνύει το πρόσωπο της.