Προϊόντα για Λαμπερά και Υγιή Μαλλιά

Η Ομορφιά και η περιποίηση είναι συνώνυμα με τη γυναίκα που αγαπά και φροντίζει τον εαυτό της. Το να έχεις περιποιημένα μαλλιά είναι τόσο σημαντικό όσο και η φροντίδα του δέρματός σου.

Το μεγαλύτερο λάθος που κάνουμε με τα μαλλιά μας είναι ότι δεν τα φροντίζουμε αρκετά ενώ τα ταλαιπωρούμε με διάφορα εργαλεία styling χωρίς να τα προστατεούμε προηγουμένως με τα κατάλληλα προιόντα.
Τα μαλλιά μας χρειάζονται καθημερινή φροντίδα και περιποίηση ανάλογα με τις ανάγκες τους για να παραμένουν λαμπερά και υγιή. Τους καλοκαιρινούς μήνες αυτή η ανάγκη γίνεται ακόμη πιο απαιτητική καθώς ο ήλιος και η θάλασσα τα ταλαιπωρούν επιπλέον.

Αν θέλεις να ανανεώσεις προς το καλύτερο την εμφάνισή σου αλλά και την ψυχολογία σου επένδυσε σε επαγγελματικά προιοντα για λαμπερα μαλλια που θα σου χαρίσουν ακόμα αναδόμηση, ενυδάτωση και θρέψη στα μαλλιά σου.

Προιοντα για Λαμπερα μαλλια

προιοντα για λαμπερα μαλλια
Kerastase Bain Elixir Ultime 250ml 14,20 – mshairbeauty.gr, L’OREAL PROFESSIONNEL ABSOLUT REPAIR LIPIDIUM MASQUE 200ML 14,21€ – all4hair.gr, LOREAL PROFESSIONNEL MYTHIC OIL OFFER(ΣΑΜΠΟΥΑΝ SOUFFLE DOR 250ML+ΛΑΔΙ 125ML) 24.00€ – letif.gr

Σαμπουάν για όλους τους τύπους μαλλιών Kerastase Bain Elixir Ultime. Το πιο πολύτιμο και πλούσιο σε υφή «κόσμημα» για βαθύ καθαρισμό των μαλλιών. Είναι εμπλουτισμένο με το σύμπλοκο ”Oleo-Complexe” που είναι συνδυασμός από 4 πολύτιμα έλαια, χαρίζει στα μαλλιά μοναδική θρέψη, προστασία, ανθεκτικότητα και χρυσαφένια λάμψη ενώ προσφέρει πλούσια, ανάλαφρη και μεταξένια αίσθηση

Μάσκα L’OREAL PROFESSIONNEL ABSOLUT REPAIR LIPIDIUM άμεσης αναδόμησης, ιδανική για πολύ εξασθενημένα, ξηρά μαλλιά. Αναδομεί την τρίχα σε βάθος και ξαναδίνει δύναμη και αντοχή στα πολύ ταλαιπωρημένα μαλλιά. Μεταμορφώνει τα μαλλιά από το εσωτερικό τους και τα κάνει απαλά και λαμπερά.

Σαμπουάν και ξηρό λάδι μαλλιών MYTHIC OIL της Loreal Proffesionel: Εξαιρετικά ελαφρύ σαμπουάν με έλαια εμπλουτισμένο με μικρο-πέρλες,με υψηλή περιεκτικότητα σε θρεπτικά έλαια κάρδαμου και argan. Καθαρίζει απαλά τα μαλλιά,τα αφήνει ανάλαφρα και τους προσφέρει μυθική λάμψη. Χωρίς paraben,χωρίς σιλικόνη. Ξηρό Λάδι: Χάρη στα ευεργετικά συστατικά του, αυτό το βελούδινο έλαιο χαρίζει βαθιά θρέψη, απαλότητα και έντονη λάμψη στα μαλλιά, ενώ με λίγες μόνο σταγόνες δρα και κατά του φριζαρίσματος.

Προιοντα για Λαμπερα μαλλια

προιοντα για λαμπερα μαλλια
Ορός Kerastase Initialiste 28,50€ – mashairbeauty.gr, Wella Professionals Oil Reflections 100ml 13,90€ – ariane.gr, Roger & Gallet Λάδι Θρέψης από Πορτοκάλι 100ml 20,65 € – ofarmakopoiosmou.gr

Ορός Kerastase . Ο 1ος ορός μαλλιών που βασίζεται στην τεχνολογία των βλαστοκυττάρων! Το Kerastase Initialiste είναι ιδανικό για όλους τους τύπους μαλλιών, δρα στη ρίζα της τρίχας και χαρίζει ομορφιά, δύναμη και λάμψη στα μαλλιά.
Μειώνει το σπάσιμο της τρίχας και τα μαλλιά αποκτούν περισσότερο όγκο, λάμψη και ελαστικότητα.

Wella Professionals Oil Reflections με έως και 86% περισσότερη αντανάκλαση χρώματος. Πρόκειται για ένα λάδι με μία ιδιαίτερη σύνθεση από έλαιο Macadamia, έλαιο Αβοκάντο και Βιταμίνη Ε, το οποίο αποκαλύπτει άμεσα τις όμορφες αντανακλάσεις του χρώματος των μαλλιών σας. Θρέψη, άμεση λείανση και απαλότητα, Προστασία από τη φθορά, Φυσική ελαστικότητα, Υπέροχη λάμψη, Απίστευτα ανάλαφρη αίσθηση, Σαγηνευτικά αισθησιακό άρωμα.

Roger & Gallet Λάδι Θρέψης. Απορροφάται γρήγορα και μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο σώμα, τα μαλλιά ή το πρόσωπο. Περιέχει ένα κοκτέιλ από 6 ενεργά φυτικά έλαια. Περιέχει αιθέριο έλαιο πορτοκαλιού για τόνωση και Βιταμίνη Ε γνωστή για τις αντιοξειδωτικές ιδιότητές της. Ενυδατωμένα και τονωμένα, τα μαλλιά ή το δέρμα είναι πανέμορφα, γυαλιστερά, μαλακά, με μεταξένια υφή και υπέροχα αρωματισμένα.

Προιοντα για Λαμπερα μαλλια

προιοντα για λαμπερα μαλλια
KORRES Αντιηλιακό Μαλλιών Κόκκινο Αμπέλι 150ml 1+1 δώρο €11.80 – pharmacylife.gr, Apivita Suncare Αντιηλιακό Μαλλιών 12,92 € – aromatarius.gr, L’Oréal Professionnel Thermo Repair Lipidium (125ml) 112,46€ – eshop.beautyathome.gr, Schwarzkopf BC Smooth Perfect Smoothing Cream (125ml) €12,50 – eshop.beautyathome.gr

KORRES Αντιηλιακό Μαλλιών. Αντιηλιακό μικρογαλάκτωμα με αδιάβροχο φίλτρο UV που εμποδίζει το ξεθώριασμα του χρώματος των μαλλιών. Προστασία για όλο το χρόνο. Το κόκκινο Σταφύλι και ο Ηλίανθος προστατεύουν αποτελεσματικά από τη φωτο-οξείδωση που προκαλεί η UVA ακτινοβολία. Η ενεργή Αλόη σχηματίζει προστατευτικό φιλμ γύρω από την τρίχα,ενώ η προβιταμίνη Β5 εισχωρεί στο εσωτερικό της προσφέροντας ενυδάτωση που διαρκεί.

Apivita Suncare αντιηλιακό μαλλιών με ηλίανθο και ελιά. Προστατεύει από τη UV ακτινοβολία, ενυδατώνει και προστατεύει το χρώμα.
Ενισχύει τη δομή της τρίχας ενδυναμώνοντας και προστατεύοντας το περίβλημά της από τις φθορές του ήλιου, της θάλασσας ή του χλωρίου της πισίνας. Εμπλουτισμένο με έλαια χαμομηλιού, jojoba, βιταμίνη Ε και δενδρολίβανο επανορθώνει και ενυδατώνει σε βάθος τα θαμπά και αφυδατωμένα μαλλιά αφήνοντάς τα αναζωογονημένα και απαλά. Κατάλληλο για καθημερινή χρήση.

L’Oréal Professionnel Thermo Repair Lipidium. Θερμοδραστική κρέμα επανόρθωσης για ταλαιπωρημένα μαλλιά, υπό την επίδραση της θερμότητας, επανορθώνει με διάρκεια την τρίχα και διευκολύνει το χτένισμα

Schwarzkopf BC Smooth Perfect Smoothing Cream. Η επαγγελματική αυτή κρέμα είναι απαραίτητη, ώστε να εξασφαλίσουμε ένα υγιές και λαμπερό look. Προσφέρει άμεση ενυδάτωση στα βαμμένα μαλλιά ακόμα και μετά τη χρήση συσκευών styling με υψηλή θερμότητα.