ΚΡΕΜΕΣ ΜΑΥΡΙΣΜΑΤΟΣ: Προετοιμάστε Σωστά την Επιδερμίδα Πριν την Εφαρμογή τους

Πριν εφαρμόσετε τις κρεμες μαυρισματος, προετοιμάστε σωστά το δέρμα σας, για να μην χάσετε χρόνο και χρήμα! καθώς αρκούν δύο εφαρμογές να να αδειάσει ;όλο το μπουκάλι. Φτιάξαμε αυτό το άρθρο για να πάρετε συμβουλές για το πώς να προετοιμάσετε το δέρμα σας για τις κρεμες μαυρισματος, ώστε να έχετε το καλύτερο αποτέλεσμα από την πρώτη κιόλας εφαρμογή. Δείτε και μερικά tips για να διατηρήσετε το μαύρισμα έντονο και λαμπερό.

κρεμες μαυρισματοςΒήμα 1: Απολέπιση τη ςεπιδερμίδας σας
Το πιο σημαντικό βήμα για την εφαρμογή είναι να καθαρίσετε την επιδερμίδα και να απομακρύνετε τα νεκρά κύτταρα. Θα πρέπει να κάνετε απολέπιση καλά, πριν την εφαρμογή του προϊόντος. Μείνετε μακριά από κρεμες μαυρισματος που είναι πολύ λιπαρές και αφήνουν υπολείμματα. Οι λιπαρές ουσίες  θα καθίσουν στην επιφάνεια του δέρματος και δεν θα απορροφηθεί σωστά το προϊόν.

Βήμα 2: Ντους με ζεστό νερό
Κάντε ένα ντους με ζεστό νερό – ούτε πολύ κρύο ούτε πολύ ζεστό και καθαρίστε το δέρμα σας χρησιμοποιώντας απλό σαπούνι (όχι ενυδατική αφρόλουτρο).

Βήμα 3: Ξυρίζετε τα πόδια σας
Αν θέλετε να μαυρίσετε τα πόδια σας, απομακρύνετε τις ανεπιθύμητες τρίχες.

Βήμα 4: Στεγνώστε καλά την επιδερμίδα
Πριν την εφαρμογή, πρέπει στεγνώσετε εντελώς την περιοχή που θα χρησιμοποιήσετε τις κρεμες μαυρισματος. Λάβετε υπόψη ότι η υπερβολική υγρασία δεν αφήνει το προϊόν να εισχωρήσει σε βάθος, με αποτέλεσμα το μαύρισμα να διαρκέσει λιγότερο.

Διατηρήστε το μαύρισμα κρατώντας το δέρμα σας καλά ενυδατωμένο με ειδικά προϊόντα για το σώμα. Επιμένετε περισσότερο στα πιο ξηρά σημεία, αγκώνες, γόνατα, αστραγάλους.