Business Make Up – Οδηγός Βήμα Βήμα

Όλες ξέρουμε πως οποιαδήποτε δουλειά και να κάνεις, η εξωτερική εμφάνιση παίζει πολύ σημαντικό ρόλο. Υπάρχουν όμως και κάποιες δουλειές που απαιτούν να ασχοληθείς περισσότερο με την εμφανισή σου. Το μακιγιαζ για τη δουλεια είναι απαραίτητο όταν έρχεσαι σε επαφή καθημερινά με άγνωστο κόσμο ή εργάζεσαι στον χώρο της ομορφιάς και της μόδας.

Επειδή “η πρώτη εντύπωση είναι αυτή που μετράει” φτιάξαμε για σενα έναν οδηγό μακιγιαζ για τη δουλεια σου και τις επαγγελματικές σου δραστηριότητες.. Αν έχεις κάποιο επαγγελματικό meeting, αν ο χώρος εργασίας σου απαιτεί προσεγμένη εμφάνιση, αν είναι η πρώτη μέρα στη δουλειά, αν είσαι υποψήφια και μια νέα θέση σε περιμένει, ο οδηγός μακιγιαζ για τη δουλεια βήμα-βήμα θα σε βοηθήσει να ξεχωρίσεις.. Κορίτσια μην επαναπαύεστε, ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος!

μακιγιαζ-για-τη-δουλεια-1ΠΡΟΣΩΠΟ:

Το πρόσωπο θέλουμε να δείχνει φρέσκο και λαμπερό. Καθάρισε το καλά και άπλωσε μία φωτεινή ελαφριά βάση. Τα πολύ καλυπτικά make up, είναι καλό να τα αποφεύγουμε το πρωί γιατί βαραίνουν το μακιγιάζ.

ΜΑΤΙΑ:

Επιλέξτε σκιές σε ζεστές αποχρώσεις, καφέ, χάλκινες, ιβουάρ, ροδακινί και απλώστε κατά μήκος των βλεφάρων. Για να δώσετε λίγη ένταση τοποθετήστε στην εξωτερική γωνία των ματιών 2 τόνους πιο σκούρο χρώμα. Προτείνω να απλώστε τις σκιές με πινέλα για να πετύχετε ένα διαφορετικό αποτέλεσμα. Απλώστε ένα παχύ στρώμα μάσκαρα στις βλεφαρίδες πάνω και κάτω.
Μην χρησιμοποιείτε έντονα χρώματα σκιών, εκτός και αν το επάγγελμα σας είναι δημιουργικό.

ΖΥΓΩΜΑΤΙΚΑ:

Περιοριστείτε επίσης στα ζεστά χρώματα ρουζ. Προσθέστε στο νεσεσέρ ένα ρουζ τερακότα για να ζεστάνετε τα ζυγωματικά σας. Θα γλυκάνει το πρόσωπο σας ενώ το αποτέλεσμα θα δείχνει φυσικό.

ΦΡΥΔΙΑ:

Μη ξεχνάτε τα φρύδια σας! Με ένα μολύβι διορθώστε το σχήμα και γεμίστε τα κενά.

ΧΕΙΛΗ:

Για τα χείλη προτείνω ματ κραγιόν σε nude χρώματα. Τα έντονα κραγιόν θα κάνουν το μακιγιαζ για τη δουλεια πιο girly και αυτό θα ήταν λάθος, αν τα επαγγελματικά ραντεβού και τα meetings είναι μέρος της καθημερινότητας σας.